bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby Update #30 + Gratis verzending!

Bulbby update-30

Hoi hoi! Het is weer een nieuwe week; en daarom is het tijd voor onze 30e wekelijkse update. Dat zijn er al heel wat, niet waar? In deze blog lees je meer over een festival waar we binnenkort staan, een aantal personeelsveranderingen en tot slot lees je alles over onze actie deze week. Je profiteert namelijk deze week van een gratis verzending bij Bulbby! Lees snel verder.

In de Wolken festival

Van 4 t/m 6 oktober is het In de Wolken festival. Dit nieuwe evenement vindt plaats in de RAI en is hét festival voor alle jonge mama’s (to be). Er zullen masterclasses zijn en er zijn stands met allemaal leuke aanbiedingen. Ook wij staan op het festival en de voorbereidingen zijn in volle gang! Natuurlijk zullen we tijdens het festival met een leuke aanbieding komen. Die aanbieding is minstens zo leuk als de gratis verzending van deze week; maar wat het precies is, houden we nog even geheim.

header-nieuw-idwf-1200x417

Gratis verzending!

De hele week kan je bij Bulbby gebruik maken van de kortingscode gratisverzending. De verzendkosten worden dan automatisch van je bestelling afgetrokken! De actie is geldig t/m zondag 2 september en geldt niet in combinatie met andere acties.

Personeelsdingetjes...

Vorige week schreef één van onze collega’s de Bulbby nieuwsflits, met al het nieuws over ons team. Er vinden op dit moment wat veranderingen plaats in het personeel. Larissa is bijvoorbeeld weer gaan studeren en zal hier dus minder vaak zijn. Ook gaat onze collega Astrid ons helaas verlaten. We zijn daarom hard op zoek naar nieuw personeel! Ben je benieuwd naar hoe een dagje bij Bulbby eruit ziet? Lees dan deze blog! Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Kom dan gerust eens langs voor een gesprekje. Neem contact op via info@bulbby.com of bel even naar 0346-211723. We vinden het leuk om iets van je te horen!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.