bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby Update #37 + Korting op kookschorten!

Bulbby update-37

Hoi iedereen! Het is maandag en tijd voor een nieuwe wekelijkse update. Hoewel het nog heerlijk weer is, zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor deze winter. De tijd lijkt te vliegen, Sinterklaas komt over een week al naar Nederland! Daarom zijn we druk bezig met het ontwerpen van nieuwe naamlogo’s. We vertellen je er meer over in deze blog! Verder ontvang je deze week korting op kookschorten met naam. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Personeelsfeitje

Onze collega Ester van de grafische afdeling is inmiddels al een flink aantal maanden in verwachting. Daarom is ze afgelopen vrijdag met zwangerschapsverlof gegaan. We wensen Ester een fijne tijd toe en hopen haar zoontje snel te mogen verwelkomen met een mooi naamcadeautje 🙂

Sinterklaas en Kerst (ja, echt!)

Het voelt een beetje gek om hierover te schrijven, maar het is echt zo: we zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de Sinterklaas en Kerstperiode. Zo hebben onze designers vorige week allerlei nieuwe Sinterklaas en Kerstlogo’s ontworpen. Je kunt ze al bewonderen op sommige van onze Sinterklaas producten. En geloof het of niet: de nieuwe naamlogo’s worden al flink besteld! Natuurlijk super leuk om te zien dat nieuwe logo’s direct aanslaan.

sinterklaaszak-groot-met-namen

Korting op kookschorten

Deze week hebben we een speciale actie. Je ontvangt maar liefst 15% korting op alle kookschorten en andere kookaccessoires! Gebruik hiervoor de kortingscode cooking18. De code is geldig t/m aankomende zondag, dus sla nu alvast je Sinterklaas cadeaus in! 🙂 Tip: volg ons op Instagram om altijd op de hoogte te blijven van onze acties!

kookschort
Kookschort
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.