bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby update #13 + Nieuw bij Bulbby: leren kookschorten!

Bulbby update-13

Hoi allemaal! Na een lekker lang weekend waarin we de verjaardag van onze koning hebben gevierd, zijn we deze week weer fris begonnen. In deze korte update lezen jullie over de Koningsdag gekte van de afgelopen week, het afscheid van onze stagiaire Elze en een product dat we vorige week hebben toegevoegd: leren kookschorten bedrukt met naam of initialen.

Oranje gekte!

We schreven er in onze vorige blog al over: er was een enorme oranje gekte bij ons op de werkvloer. Vooral de oranje shirts, sweaters en petjes waren niet aan te slepen. We dachten vorige week het ergste te hebben gehad… Maar, dat was absoluut niet zo! We hebben met iedereen keihard gewerkt om ervoor te zorgen dat alle oranje producten op tijd in huis waren voor Koningsdag. Dat is zeker gelukt en we hopen dan ook dat iedereen een leuke Koningsdag heeft gehad. Wij in ieder geval wel! We hebben zelfs nog een paar van onze shirtjes gespot in onder andere Amsterdam en Arnhem 🙂

Blog-banner-Koningsdag-2

Afscheid van Elze

Afgelopen donderdag was alweer de laatste dag van onze stagiair Elze. Stiekem balen we daar wel een beetje van, want ze heeft ons ontzettend geholpen met haar kennis en inzicht. Gelukkig had ze voordat ze wegging nog wel een heerlijke taart gebakken 🙂 Op dit moment is ze bezig met het schrijven van haar afstudeeropdracht. Veel succes Elze!

Nieuw: leren kookschorten!

We waren er al een tijdje mee bezig én eindelijk hebben we ze in onze webshop: leren kookschorten met bedrukking! We zijn er heel trots op, want wát zijn ze mooi. Leuk om straks te geven als Vaderdag cadeau of misschien wel voor de verjaardag van een vriend of vriendin. Het plaatje op de voorkant kunnen we bedrukken met een naam of met iemand’s initialen. Klik hier om je eigen leren kookschort te ontwerpen!

kookschortleer (1)
kookschortleer
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.