bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby Update #41 + Pietenmuts winnen!

Bulbby update-41

Hi hi! Het is een lekkere regenachtige maandag en de werkweek is weer begonnen. Dat klinkt wel heel deprimerend, maar dat is het natuurlijk niet 😉 De Sint gekte is hier echt begonnen! Je kunt dus verwachten dat de aankomende updates wat korter zijn dan je van ons gewend bent. We hebben namelijk alle handjes nodig, zoals jullie wel kunnen begrijpen. In deze blog lees je over de filmshoot die we afgelopen week hebben gehad, en onze pietenmutsen actie waarbij een pietenmuts winnen de hoofdprijs is!

Filmshoot

Afgelopen woensdagmiddag hadden we een filmshoot. Met vier topmodellen hebben we een super gaaf filmpje opgenomen! We verklappen natuurlijk nog niet teveel, behalve dat het met Sinterklaas te maken heeft. Het filmpje kunnen jullie al héél snel verwachten. Stay tuned!

Pietenmuts winnen

Op onze Facebookpagina kan je een pietenmuts met naam winnen! Doe snel mee aan de winactie, want woensdag maken we de winnaars al bekend. Ook leuk om te weten: deze pietenmuts kan je ook zelf bestellen voor €5,-! Gebruik alleen deze week de kortingscode PIETJE en bestel een pietenmutsje voor maar 5 euro 🙂 Ontwerp hem hier.

Insta-productfoto_pietenmuts
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.