bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby Update #42 + Sinterklaas filmpje online!

Bulbby update-42

Hi allemaal! Er is weer een week voorbij en een nieuwe week is begonnen. Een week waarin leuke en minder leuke dingen zijn gebeurd. Zo heeft één van onze collega’s erg droevig nieuws gehad. Via deze blog willen we haar veel sterkte wensen! Ook leuk nieuws: de drukste (en misschien dus wel leukste) weken van het jaar komen er voor ons weer aan. Sinterklaas is goed aan land gekomen en dat betekent dat de drukte bij ons nu echt begint. De afgelopen week voelden we ook al dat Sinterklaas onderweg was. Er kwamen behoorlijk wat bestellingen binnen! Helaas hadden we een aantal zieken en moesten we het met wat minder mensen doen. Deze week is iedereen er weer en gaan we er lekker tegenaan. Lees snel verder en vergeet zeker niet om even ons Sinterklaas filmpje te bekijken!

Pietenmutsjes met naam actie

Vorige week waren al onze pietenmutsjes met naam maar 5 euro. Dat hebben we gemerkt! De actie heeft het super goed gedaan en we hebben het idee dat er héél veel kindjes hun pietenmutsje trots hebben gedragen naar de intocht van Sinterklaas. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwste acties.

Pietenmuts-met-naam

Teamoverleg

Afgelopen dinsdag hadden we een Pre Sinterklaas overleg met het hele team. Onder het genot van een saucijzenbroodje zijn de aankomende marketingacties; de personeelsplanning en de resultaten van onze shop besproken. Het is altijd goed om even met elkaar te zitten, want zo weet iedereen weer wat er speelt. Teamspirit 😉

Sinterklaas filmpje

We hebben in onze vorige blog al verteld dat we druk zijn geweest met video-opnames. Deze opnames waren voor ons enige echte Sinterklaas filmpje! Wij vinden het filmpje geweldig geworden. Jurre, Sep, Liv en Nadieh: bedankt dat jullie zo goed hebben meegewerkt!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.