bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby Update #29 + Vakantie vlog!

Bulbby update-29

Hoi allemaal! Het is weer tijd voor een nieuwe wekelijkse update. Vorige week schreven we dat we zo druk waren dat we eigenlijk geen tijd hadden om een blog te schrijven. En pfoe, wat is het druk geweest vorige week! We hebben met zijn allen in de productie gewerkt om ervoor te zorgen dat alle orders zo snel mogelijk verzonden konden worden. Uiteindelijk is het gelukt! Dat hebben we gevierd met een vrijdagmiddagborrel. Daarover, en over een nieuwe vakantie vlog, lees je onder andere in deze wekelijkse update!

Vakantie vlog!

Twee van onze vloggers, Myrthe en Jasmijn, hebben speciaal voor hun vakantie twee Bulbby toilettassen gekregen. In hun vlog vertellen ze je alles over de toilettas! Bekijk hem snel hieronder:

Vergeet natuurlijk niet een duimpje omhoog te doen en je te abonneren op ons kanaal!

Back to school actie

Zoals we in onze vorige blogs al hebben geschreven, zijn we erg druk met back to school acties. Want, het is natuurlijk al weer bijna tijd om naar school te gaan! In sommige regio’s gaan de kids zelfs al weer naar school. We zijn bij Bulbby daarom erg druk met het bedrukken van schooltassen, etuis, broodtrommels, bidons en nog veel meer andere schoolspulletjes.

Vrijdagmiddagborrel

Vrijdag aan het eind van de middag, waren we zo blij dat we alle orders hadden verzonden, dat we spontaan een vrijdagmiddagborrel hebben georganiseerd. Omdat een groot gedeelte van ons team nog op vakantie was, waren we niet compleet. Toch was het super gezellig! Die houden we erin. Excuus voor de wazige foto trouwens 😉

6f20c0ef-c3aa-4f9f-9b62-febe153cff9d

Stagiaires

Ken je nog iemand die op zoek is naar een stage in Amersfoort? We zijn nog steeds op zoek naar een stagiaire marketing in Amersfoort, bij ons op kantoor (MBO/HBO/WO). Bij interesse, stuur dan even een mailtje naar marketing@bulbby.com.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.