bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Valentijn kado

Oeh, het is alweer bijna Valentijnsdag! Voel jij ook ieder jaar die druk om een gaaf Valentijn kado te verzinnen? Want wat is eigenlijk leuk om te geven aan je geliefde? Wij denken met je mee en laten je allerlei leuke kado’s voor Valentijn zien.

Belangrijk bij een Valentijn kado

Wat is er belangrijk bij het uitzoeken van een kado voor Valentijn? Eigenlijk gaat het om drie dingen: het kado moet uniek, leuk én persoonlijk zijn. Vooral dat laatste is erg belangrijk! Je geliefde hecht er vast en zeker veel waarde aan dat je moeite hebt gedaan om een origineel cadeau uit te zoeken.

Omdat je bij Bulbby alle cadeaus kunt laten personaliseren, is ieder cadeau super persoonlijk. Je kunt daarom eigenlijk niet veel fout doen bij het uitzoeken van een Valentijn kado! Bekijk hieronder een aantal van onze suggesties. Nog meer inspiratie nodig? Volg ons dan zeker even op Instagram!

Valentijn kado tips

Een populair Valentijn kado is bijvoorbeeld onze kussensloop. Deze kussensloop kost inclusief bedrukking maar 13.95! Het is daarom ook super leuk om twee stuks te bestellen, zodat je kunt matchen met je lover. Zeker weten dat jullie altijd aan elkaar denken wanneer jullie gaan slapen, maar ook wanneer jullie wakker worden.

Een ander leuk kado is een theeglas met naam. Houd je geliefde van thee? Dan is dit mega origineel én leuk, omdat het theeglas iedere keer opnieuw gebruikt zal worden. Een handig en leuk Valentijn kado, dus!

Houden jullie ervan om samen lekker een wijntje te drinken? Bekijk dan eens onze gepersonaliseerde wijntas! Regel zelf een romantisch diner voor twee en neem een lekker flesje wijn mee in deze tas. Jullie hebben zeker weten een leuke avond én je geliefde heeft voor eeuwig een tastbaar aandenken. Een super leuke herinnering!

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke ideeën te bedenken. Bekijk hieronder maar eens een overzichtje met andere populaire kado’s!

Bekijk hieronder nog meer Valentijn kado's

Onderzetters valentijn
Blikje hart valentijn vierkant
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.