bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Verjaardag slingers met naam

Wanneer je zoon of dochter jarig is, wil je je huis leuk versieren. Dat kan natuurlijk met ballonnen en slingers, maar nóg leuker is het om een gepersonaliseerde slinger te gebruiken. Bij Bulbby hebben we sinds kort twee mooie verjaardag slingers met naam. Onze slinger is verkrijgbaar in het mint-grijs of in roze-grijs. We kunnen 5 vlaggetjes van de 7 voor je bedrukken. Het is bijvoorbeeld heel erg leuk om de geboortedatum van je kindje in te vullen.

Sfeerbeeld_geboortevlag

De slinger is gemaakt van 100% katoen en de afmetingen zijn 330×20. De verjaardag slinger is gemaakt van hoge kwaliteit en gaat jaren mee!

Nog meer decoratie voor verjaardagen

Op onze webshop vind je een groot assortiment aan gepersonaliseerde cadeaus voor kinderverjaardagen. Maar, als je eigen zoon of dochter jarig is, en je bent op zoek naar een kleinigheidje, hebben we iets heel erg leuks: verjaardag stickers voor op het raam! Bekijk bijvoorbeeld deze raamsticker en vul de naam van je eigen kind in. Zo weet iedereen dat je zoon of dochter jarig is!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.