bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Vriendenboekjes

Vriendenboekjes voor je dochter of zoon

Ben jij op zoek naar een originele vriendenboekjes? Zoek dan niet verder want bij Bulbby kan je de omslag van het vriendenboekje helemaal customizen. Het zou toch super leuk zijn als jouw kindje straks een vriendenboekje heeft die geen enkel ander klasgenootje heeft!

Het vriendenboekje van Bulbby heeft niet alleen een speciale buitenkant maar ook de binnenkant is bijzonder. De vriendjes en vriendinnetjes van jouw kindje kunnen namelijk op één van de twee invulpagina’s een kunstwerkje maken. Dit kan een leuke tekening zijn of misschien wel een gedicht. Zij kunnen hun creativiteit volledig de vrije loop laten waardoor het vriendenboekje van jouw kleine alleen nog maar specialer wordt!

vriendenboekje_sfeerbeeld
vriendenboekje-met-naam

Het voordeel aan dit vriendenboekje is dat je de inhoud kunt vervangen. Zijn alle bladzijdes volgeschreven? Dan kan je gewoon een nieuwe inhoud kopen en kunnen er weer nieuwe vriendjes in schrijven.

Ontwerpen

Maar hoe maak je die gepersonaliseerde vriendenboekjes? Dat is heel makkelijk! Ontwerp het vriendenboekje ook vooral samen met jouw kleine. Zij vinden het altijd super leuk om zelf de opdruk te kiezen. Om een vriendenboekje te maken, kies je eerst de kleur van de omslag. Ga je voor denim, fuchsia, marine of grijs? Vervolgens kies je jouw favoriete opdruk en opdrukkleur. Houd je van sterren, olifanten, bloemen, vogels of hartjes? Dat komt goed uit, want dat kan je allemaal op het boekje laten bedrukken. Natuurlijk hebben wij nog véél meer keuze aan opdrukken. Voor iedereen zit er wel wat leuks bij!

Als je eenmaal tevreden bent met de opdruk, kan je gaan bepalen welke tekst er op het boekje bedrukt mag worden. Vind je het leuk als er staat: ‘Vriendenboekje van’ en dan jouw naam erachter? Of ga je voor de tekst ‘mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes’.?De keuze is aan jou! Als je de tekst hebt bepaald, ben je klaar met het ontwerp en kan je het vriendenboekje bestellen!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.