bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Weekblog #54

Helden bedankcadeautjes en Pasen printjes

Hallo allemaal en welkom bij onze nieuwe weekblog. Op dit moment leven we een beetje in bijzondere tijden. We hopen dat iedereen goed op zichzelf en op anderen let! Laten we met zijn allen sterk blijven. Misschien vraag je jezelf ook wel af of Bulbby nog doorgaat met het bezorgen van pakketjes zoals gewoonlijk. Daar hebben wij natuurlijk een antwoord op: bij ons is er niks veranderd omdat we onze producten online verkopen. Je kan nog steeds cadeautjes voor bijvoorbeeld een kraambezoek of een verjaardag bij ons bestellen. Het leuke is dat je het ook kan laten inpakken en er een kaartje bij kan toevoegen. Zo kan je alsnog aan een ander laten zien dat je aan diegene denkt, ook al kan het cadeau niet persoonlijk afgegeven worden. Omdat wij onze bestellingen gewoon blijven maken en thuis blijven leveren, hebben we vorige week ook niet stilgezeten. We hebben onder andere nieuwe printjes ontworpen voor alle helden die nu zo ontzettend hard werken in de zorg. Zo kan je echt persoonlijke helden bedankcadeautjes maken! Hieronder lees je er meer over!

Weekblog-54

Helden bedankcadeautjes

Wat werken ze hard hè, alle zorgverleners! Vorige week hebben we een aantal nieuwe printjes ontworpen die laten zien dat we aan hen denken! Deze printjes kunnen op een aantal van onze producten bedrukt worden. Door een lieve of aanmoedigende tekst op het product toe te voegen en dit cadeau te geven, toon je dat je ze een hart onder de riem wilt steken. Dat verdienen ze 100%! Om ervoor te zorgen dat ze tijdens deze drukke tijden wel genoeg blijven drinken, is een gepersonaliseerde mok of theeglas een leuk cadeau. Natuurlijk zijn er nog veel meer helden bedankcadeautjes waarmee je jouw man, buurvrouw, vader of zusje kan bedanken voor hun inzet.

 

Mok
Mok bedankt

Cozy at home

Omdat een groot deel van Nederland thuis is doordat de scholen gesloten zijn of doordat er thuis gewerkt moet worden, zetten we een aantal producten voor deze groep mensen op een rijtje. Dit zijn dan natuurlijk wel producten die het leven thuis hopelijk wat gezelliger en relaxed kunnen maken!

Onesie

Het kan niet anders dan dat de onesie op de eerste plek in dit rijtje staat. Als je thuis bent, draag je het liefste comfortabele kleding en niet die strakke spijkerbroek of vervelend zittende panty. Een onesie is daarom de perfecte uitkomst. Hiermee heb je het de hele dag lekker warm én je kan fijn zitten. Nog een leuke bijkomstigheid is dat de onesies op dit moment in de aanbieding zijn! Onze onesies zijn daarnaast een stuk specialer dan normale onesies. Je kan een leuke tekst toevoegen op een broekspijp en ook een tekstje met leuke print op de borst.

Plaid

Om jezelf nog warmer te houden, kan je bij ons ook een groot plaid van 140 x 170 cm laten bedrukken met een naam, initialen of een andere leuke tekst. Het plaid is beschikbaar in vijf verschillende kleuren. Kies de kleur uit die het beste bij jouw interieur past, start met personaliseren en je bent klaar voor een avondje films kijken op de bank. Onze plaids zijn gemaakt van fleece materiaal, dat niet lelijker wordt.

Borrelplank

Als je eenmaal op de bank geïnstalleerd bent in je onesie en met het plaid over je heen, hopen we dat je ook voor lekkere hapjes hebt gezorgd! Hapjes brengen namelijk altijd vrolijkheid en gezelligheid met zich mee. Nog leuker is het als je deze hapjes kan serveren op een borrelplank waar jouw familienaam of een andere leuke tekst op gegraveerd is. Dit kan je bij ons laten maken!

Kookschort

Mocht je nog geen hapjes in huis hebben, dan kan je deze zelf gaan maken. Bakken of koken is een leuke activiteit om jezelf bezig mee te houden wanneer je iets moet verzinnen om te doen in huis. Wil je tijdens het bakken niet te knoeien op je onesie? Draag dan een kookschort! Het kookschort is beschikbaar  in een maat voor volwassenen en voor kinderen. Zo kan je leuk matchen samen met je kindje!

Theeglas

Om het in huis nog gezelliger te maken, kan je een lekker kopje thee voor jezelf zetten. Het theeglas dat wij in onze webshop aanbieden, is gemaakt van frosted glass wat voor een gave ‘bevroren’ look zorgt. Als je een echte theeleut bent, dan mag dit glas niet ontbreken tussen jouw mokken/glazencollectie die je vast en zeker in de kast hebt staan! Natuurlijk kan je ook hier een leuke quote of naam op laten bedrukken.

plaid
kookschort-kinderen

Nieuwe paaslogo’s

Het duurt niet meer lang voordat het Pasen is. Omdat we nu allemaal thuis zijn en niet de deur uit gaan voor een paasbrunch in een restaurant of met de hele familie, willen wij er alles aan doen om het paasontbijt of de paasbrunch bij jou thuis zo bijzonder mogelijk te maken. Vorig jaar hadden we al veel leuke printjes ontworpen in het thema Pasen, zodat jullie de paastafel mooi konden opmaken. Maar ook dit jaar hebben we weer een paar nieuwe printjes ontworpen die jij kan personaliseren en kan laten bedrukken op een eierdopje of ontbijtbordje. In onze webshop kan je op de momentenpagina van Pasen al onze artikelen en (nieuwe) printjes bekijken om inspiratie op te doen!

Originele namen

We sluiten de weekblog weer af met een lijstje originele namen. Deze namen zijn wij vorige week tegengekomen op de producten die onze klanten besteld hebben. Mocht er een kleintje aankomen, dan kan je misschien wat inspiratie opdoen uit dit lijstje!

  • Fabe
  • Riss
  • Lyo
  • Nolan
  • Kato

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om onze weekblog te lezen. Mocht dit zo zijn, dan zien we je heel graag volgende week maandag weer terug bij een nieuwe update! En nogmaals: vergeet niet om een helden bedankcadeautje op te sturen naar iemand die jij kent en die in de zorg werkt!

 

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.