bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Weekblog #55

Nieuw: honden bandana en paastafel tips

Hoi iedereen! Hopelijk gaat het allemaal goed met jullie en hebben jullie een fijn en rustig weekend gehad. De zomertijd is ingegaan waardoor we een uurtje minder konden slapen, hopelijk hebben jullie daar niet al te veel last van gehad. (-;
Inmiddels is er vandaag weer een nieuwe week van start gegaan, waardoor het tijd is voor een nieuwe weekblog. In deze weekblog lees je onder andere over ons nieuwe product: de honden bandana en geven we je een aantal tips om de paastafel in huis toch nog gezellig te maken, ondanks het feit dat we Pasen dit jaar iets anders moeten vieren dan de voorgaande jaren.

Weekblog-55

Honden bandana

We hebben de honden bandana nieuw in ons assortiment opgenomen omdat we vaak de vraag kregen of we meer gepersonaliseerde artikelen voor dieren konden toevoegen op de website. Jullie vinden het namelijk super leuk om de naam van jullie hond of van een ander soort huisdier op een product te kunnen bedrukken. Wij vinden dit zelf ook mega schattig en daarom vonden we de honden bandana een goed idee.

Je hebt de keuze uit maar liefst vier verschillende maten (S, M, L en XL), waardoor er voor elke hond een formaat tussen zit dat past. Zoals we al aangaven, kan je de bandana personaliseren met de naam van jouw hond. Daarbij kan je de kleur van de bedrukte tekst zelf bepalen en kan je jouw favoriete printje uitkiezen. Deze print wordt over de gehele bandana bedrukt. Neem eens een kijkje naar de voorbeeld foto’s hieronder, dit maakt jouw hond toch nog 10 keer schattiger dan dat hij/zij al is?

Productinformatie:

 • 100% polyester
 • Verstelbaar riempje
 • Met clip vast te maken
 • Inclusief metalen ringetje om de riem aan te bevestigen
 • Bandana wordt volledig bedrukt
 • Afmeting doekje bandana S: 16,5 x 9 cm
 • Afmeting doekje bandana M: 23 x 12 cm
 • Afmeting doekje bandana L en XL: 30 x 15,5 cm

Omdat het riempje verstelbaar is, heeft maat S een lengte van 20 tot 30 cm. Maat M heeft een lengte van 26 tot 44 cm, maat L van 32 tot 50 cm en maat XL van 37 tot 60 cm.

Enthousiast over dit product? Ga snel aan de slag met jouw ontwerp!

hondenbandana
hondenbandana (1)

Paastafel tips

We leven op dit moment natuurlijk in een gekke tijd waardoor niet alles kan verlopen zoals we dat gewend zijn. Het is bijvoorbeeld alweer bijna Pasen. Normaal gesproken zou je misschien een paasbrunch organiseren voor de gehele familie of zou je met een groep vrienden gaan ontbijten in een restaurant. Dat kan dit jaar helaas niet. Wel kan je het thuis gezellig maken met je eigen gezinnetje. Om ervoor te zorgen dat jouw paastafel in huis helemaal compleet is, zetten wij hieronder onze favoriete producten voor Pasen op een rijtje.

 1. Eierdop

Met stip op nummer 1 staat onze eierdop. Je kan geen Pasen vieren zonder eieren en daarom ook niet zonder een eierdop! Bij Bulbby kan je de eierdop personaliseren zodat je iedereen aan tafel zijn of haar eigen eierdop kan geven. Origineel toch! Je kan het ook gebruiken als een manier om iedereen zijn eigen plekje aan tafel te geven; de namen doen hun werk. Naast het toevoegen van een naam, kan je natuurlijk ook voor een leuk printje in Pasen thema kiezen. We hebben dit jaar een aantal nieuwe printjes toegevoegd.

 1. Ontbijtbordje

Bij een ontbijt hoort natuurlijk ook een bordje voor je broodjes. Het bordje is gemaakt van keramiek en heeft een doorsnee van 20,5 cm. Ook op de bordjes kan je een naam en een leuke print laten bedrukken. Dat maakt een mooi setje in combinatie met de eierdop!

 1. Mok

Natuurlijk kan het drinken niet ontbreken! Daarom staat de mok ook in dit rijtje met producten voor tijdens het paasontbijt of de paasbrunch. Je hebt de keuze uit twee verschillende modellen, namelijk een recht model en een latte model, deze loopt aan de onderkant wat naar binnen. Ook de mok is gemaakt van keramiek en past daarom mooi bij het ontbijtbordje.

 1. Placemats (set van 2)

We willen natuurlijk niet knoeien op de eettafel en daarom zijn de placemats ook noemenswaardig. Je hebt de keuze uit drie verschillende kleuren: roze, zwart en zeegroen en je bestelt ze als een set van 2. De placemats worden links bovenin de hoek bedrukt met een tekstje of naam naar keuze.

 1. Broodmandje

We vonden het moeilijk om er een top 5 van te maken, omdat veel artikelen leuk zijn op de paastafel. Maar om dit lijstje af te maken, vonden we dat het broodmandje wel nog benoemd moest worden. De naam spreekt al voor zich; in dit schattige 100% canvas mandje kan je broodjes doen. Als je dit vervolgens op tafel zet, is de paassfeer helemaal compleet.

Hopelijk weten jullie alsnog wat gezelligs van Pasen te maken dit jaar met het gezin of alleen met je vriend/vriendin, als je daarmee samenwoont en hebben jullie wat gehad aan onze tips voor een mooie paastafel.

eierdop
ontbijtbordje

Originele namen

Natuurlijk sluiten we de weekblog weer af met een lijstje originele namen. Om in de paassferen te blijven, zetten we een aantal namen op een rijtje die vorige week zijn besteld op onze eierdoppen.

 • Matisse
 • Lieze
 • Klaartje
 • Beer
 • Arven

Wat vinden jullie van de namen? Wij zien ze in ieder geval niet vaak voorbij komen en daarom verdienen ze een plekje in dit rijtje. Hiermee zijn we alweer aangekomen bij het einde van de weekblog. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en zijn jullie ook enthousiast over de nieuwe honden bandana die we aan het assortiment hebben toegevoegd. we wensen jullie veel gezondheid toe en hopelijk tot volgende week maandag!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.