bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Weekblog #56

Nieuw: bloempot met klaver bloembollen!

Hallo hallo allemaal en welkom bij onze nieuwe weekblog. Zoals altijd hopen we dat jullie weer een fijn weekend hebben gehad. Het was in ieder geval echt prachtig weer, vooral gisteren. In deze periode kunnen we helaas niet alle dingen doen die we normaal zouden doen wanneer het zonnetje schijnt, maar hopelijk hebben jullie alsnog kunnen genieten door in de achtertuin te gaan zitten bijvoorbeeld. In deze weekblog geven we jullie weer een update van onze werkweek vorige week. Je maakt onder andere kennis met twee nieuwe producten: de bloempot met klaver bloembollen en de herinneringsdoos. Daarnaast geven we je een aantal tips voor leuke cadeautjes die je naar vrienden of familie kan versturen via de post, zodat je toch op een bijzondere manier kan laten zien dat je aan ze denkt. Als laatste hebben we het nog even kort over Pasen, omdat het aankomend weekend alweer Pasen is! Veel leesplezier.

Weekblog-56

Jubileum

Voordat we alle punten gaan bespreken waar we het in de introductie over hebben gehad, willen we eerst nog een heel leuk ander nieuwtje met jullie delen. Vorige week woensdag op 1 april 2020 (nee geen grap) was Bulbby precies één jaar samen met simply colors. Één jaar geleden is er besloten om achter de schermen samen verder te gaan als één bedrijf. Aan de voorkant is er niks veranderd aangezien er nog twee aparte websites zijn. Dit jubileum was natuurlijk wel een feestje waard. Er stond ook al een tijdje een feestje op de planning, maar… dat liep natuurlijk allemaal even anders. Helaas hebben we het vorige week niet met zijn allen kunnen vieren aangezien we op dit moment niet met grote groepen mensen bij elkaar mogen komen. Wel was er een taart geregeld en hebben we hier apart van elkaar van kunnen genieten. Het gezamenlijke feest houden we dus nog tegoed. Desalniettemin was het alsnog een vrolijk moment om even bij stil te staan!

Bloempot met klaver bloembollen

We hebben vorige week een heel leuk nieuw product toegevoegd aan ons assortiment; de bloempot met klaver bloembollen! We zijn er zelf stiekem heel erg enthousiast over. Ten eerste willen we benoemen dat je deze bloempot uiteraard kan bedrukken met één van de geweldig leuke nieuwe printjes die we hiervoor hebben ontworpen. Ten tweede kan je er een tekst bij op laten bedrukken. Je kiest vervolgens zelf, zoals altijd op onze website, de bedrukkingskleuren en daarna je bent klaar met het ontwerpproces. Maar dit is nog niet alles. In de maanden april en mei ontvang je bij jouw bloempot 3 klaver bloembollen! Uit deze bloembollen groeien klavertjes vier, die, zoals we allemaal wel weten, symbool staan voor geluk.

Omdat we in een gekke periode leven, waarin het niet verkeerd is om extra lief te zijn voor de mensen om je heen en voor de mensen die op dit moment wel een opkikkertje kunnen gebruiken, kan jij zo’n bloempotje inclusief klavertjes als cadeautje opsturen naar iemand die dit verdient volgens jou!

Leuk nieuwtje: de klaver bloembollen zijn ingekocht bij een kweker, die het in deze periode moeilijk heeft met de verkoop. Door dit bloempotje aan te schaffen, heb je dus ook nog eens een kweker geholpen. <3

bloempotbedrukken
bloempotbedrukken (1)

Herinneringsdoos

Vorige week hebben we nog een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd. Namelijk de herinneringsdoos met naam. We hadden deze houten doos al langer in ons assortiment zitten, maar tot nu toe werd het product alleen als opbergdoos en trouwdoos gebruikt. Aangezien we veel vragen kregen naar een herinneringsdoos, hebben we hier een nieuw product voor aangemaakt, waar we voorbeeld teksten op weergegeven hebben die mooi zijn om te bedrukken op de herinneringsdoos. Misschien vraag je jezelf wel af wat we bedoelen met herinneringsdoos. Daarom lichten we het eventjes toe. Een herinneringsdoos is een mooi product om cadeau te geven tijdens een condoleance. Je kan de doos namelijk bedrukken met een lieve en persoonlijke tekst, een naam of de overlijdensdatum.

De doos kan een kleine troost zijn voor de nabestaanden. Zij kunnen de herinneringsdoos namelijk vullen met allemaal herinneringen van degene die zij nu moeten missen in hun leven. Hierbij kan je denken aan een parfumflesje, foto’s of een kenmerkend sieraad.

De afmetingen zijn: 35 x 25 x 18 cm (LxBxH), het materiaal is Paulownia hout en de opdruk wordt bedrukt op de schuifdeksel.

Pasen

We hebben het in de vorige weekblog ook al over Pasen gehad, maar omdat het aankomend weekend echt zo ver is, willen het toch ook nu nog een benoemen. Je kan deze week nog de leukste paasartikelen met naam in onze webshop bestellen. Je kan onder andere kiezen voor een eierdopje met naam, zodat iedereen echt zijn eigen eitje eet. Ook hebben we een mooie set van een ontbijtbord en een mok die je kan bedrukken met een printje in het thema van Pasen. Dit jaar wordt het niet samen met de hele familie gevierd of in een restaurant, maar met deze paasartikelen maak je het ook zeker weten gezellig in je eigen huis met je gezin of huisgenoten.

mok
eierdop

Originele namen

We eindigen de weekblog weer met het wekelijks terugkomende item, namelijk een rijtje met originele namen die wij zijn tegengekomen op de producten die jullie vorige week bij ons besteld hebben. Elke week doen we weer ons best om nieuwe namen met jullie te delen, die we nog niet eerder hebben benoemd in de weekblogs en die origineel genoeg zijn om een plekje in het rijtje te kunnen krijgen. We verbazen ons er eigenlijk elke week weer over hoe gemakkelijk we originele namen tussen onze bestellingen kunnen vinden. Wat vinden jullie van het rijtje van deze week?

  • Cato
  • Yessa-Mae
  • Francisco
  • Rike
  • Loek

Hopelijk vonden jullie de weekblog weer leuk en zijn jullie weer helemaal op de hoogte van onze week. Stuur vooral onze bloempot met klaver bloembollen als cadeautje naar iemand toe. Succes gegarandeerd! We zien jullie graag volgende week maandag weer terug, tot dan!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.