bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Weekblog #57

Pizzaplank en cadeaus om te verzenden

Hallo iedereen, leuk dat jullie er weer zijn om een nieuwe weekblog te lezen! Normaal gesproken komt de blog altijd op maandag online, maar aangezien we een dagje langer weekend hadden en vandaag pas weer aan het werk gaan, hebben we het een dag verschoven. Hopelijk hebben jullie genoten van het lange weekend en het zonnetje. We vertellen je in deze weekblog over onze werkweek van vorige week. Wat aan bod komt, is de nieuwe pizzaplank en tips voor cadeautjes die je naar vrienden en familie kan opsturen per post. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze onderwerpen? Lees dan vooral hieronder verder!

Weekblog57

Pizzaplank

Het eerste wat we gaan bespreken is ons nieuwe product: de pizzaplank! Everybody loves pizza en daarom beginnen we met opzet met dit onderwerp. Dan weten we zeker dat we jullie vrolijk hebben kunnen maken met deze weekblog, alleen maar door over pizza te praten, haha. Mochten er nou toch mensen zijn die dit lezen en denken: ‘’ik houd niet van pizza’’,  dan kan je onder deze alinea natuurlijk nog over andere dingen lezen.

Pizzaplank graveren

Je kan de pizzaplank uiteraard personaliseren bij ons in de webshop. Onze grafische vormgevers hebben hun best gedaan om nieuwe prints te ontwerpen die er ten eerste heel erg leuk uitzien en die ten tweede heel goed bij de pizzaplank passen. Om de pizzaplank te personaliseren, kies je jouw favoriete print en vul je de tekstvelden in met een persoonlijke tekst en/of naam naar keuze. Zo simpel is het. De graveerde opdruk ziet er super chic uit! Hierdoor is de plank niet alleen functioneel, maar staat het ook nog eens mooi in je keuken als accessoire.

pizzablank
pizzaplank2

Inspiratie nodig voor grappige teksten om op de plank te laten bedrukken? Hieronder geven we een paar suggesties:

 • It’s always pizza o’ clock with family Smit
 • Pizza is the answer to every question
 • Daan, I love you more than pizza
 • Emma, all you need is pizza

Cadeau tip: de pizzaplank is niet alleen leuk voor in je eigen huis, het is ook een super mooi product om cadeau te geven. Misschien heb je vrienden die gaan samenwonen, dan is het een uniek housewarming cadeau. Misschien houdt je moeder heel erg van pizza? Geef het dan als cadeau voor haar verjaardag. Je tovert geheid een lach op het gezicht van de ontvanger.

Producteigenschappen

 • Houtsoort: beuken
 • Diameter: 33 cm
 • Met de hand afwassen
 • Dikte: 2 cm
 • Lengte handvat: 10 cm
 • Gewicht: 1,4 kg

Cadeaus verzenden

In deze periode kunnen we niet meer naar een verjaardag, een kraambezoek of spontaan op visite bij opa en oma. Om toch te laten weten dat je aan je vrienden en familie denkt of om toch een cadeautje te kunnen geven op bijzondere momenten in het jaar, kan je bij ons online een cadeau bestellen en deze direct naar de ontvanger sturen per post. Hieronder vind je een lijstje met originele en lieve cadeaus.

 1. Bloempot met klaver bloembollen

Het cadeau dat op dit moment op nummer één staat, is toch wel de bloempot met klaver bloembollen. De klavertjes vier die je bij het bloempotje ontvangt, staan natuurlijk voor geluk. En iedereen kan op dit moment wel een beetje geluk gebruiken. Er wordt ook een schattig kaartje bij geleverd waarop een gebruiksaanwijzing voor het planten van de bloembollen staat beschreven.

 1. Knuffel konijn

Omdat we niet zomaar iedereen meer mogen knuffelen, is het super leuk om een knuffel konijn aan iemand cadeau te geven. Het T-shirt van het konijn kan gepersonaliseerd worden met een naam. Dan kan er alsnog oneindig geknuffeld worden, op een manier die wel mag.

bloempotbedrukken
knuffelmetshirt

 1. Blikje hart

We hebben ook een lief harten blikje in ons assortiment. Over de volledige deksel kan je een opdruk naar keuze laten bedrukken. Uiteraard kan je er ook een tekst op bedrukken. Leuk voor de ontvanger om bijvoorbeeld snoepjes of sieraden in te bewaren.

 1. Wijnglas

We kunnen al een tijdje genieten van het zonnetje. Veel mensen houden ervan om dan in de tuin te gaan zitten met een lekker wijntje erbij. Dan is het toch super leuk om je wijntje te kunnen drinken uit een wijnglas waar je naam op gegraveerd is? Een uniek cadeau dat zeker weten in de smaak gaat vallen!

 1. Kussensloop

Een kussensloop met naam en tekst is nog een product dat het goed doet als cadeautje. Het is natuurlijk ook wel erg leuk om elke avond, als je gaat slapen, een lieve tekst te kunnen lezen.

Je kan het cadeau zelfs door ons laten inpakken en er een persoonlijk kaartje bij verzenden. Op dit moment maken veel van onze klanten gebruik van de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen aan de bestelling. Zo kan je de ontvanger laten weten van wie hij het cadeautje heeft gekregen en daarnaast is het een manier om diegene een hart onder de riem te steken door er een lieve tekst op te plaatsen. Een aantal hartverwarmende berichtjes die wij al zijn tegengekomen op de kaartjes zijn:

 • Wij wensen jullie al het geluk van de hele wereld toe. Zo lang je hoop houdt, is er hoop.
 • Dat beetje geluk dat groeit in dit potje mogen jullie wel hebben in deze tijd. We denken aan jullie!
 • Omdat we niet langs kunnen komen voor een housewarming, hierbij alsnog een potje geluk als cadeautje via de post. Geniet van jullie nieuwe huis!

Deze tekstjes zijn toegevoegd aan bestellingen waarbij het bloempotje met klaver bloembollen is besteld.

Originele namen

We sluiten de weekblog zoals gewoonlijk weer af met een rijtje originele namen die wij tegen zijn gekomen op de bestellingen van vorige week. Dit zijn ze:

 • Semina
 • Cis
 • Chante
 • Dax
 • Madhi

Dit was het alweer! Hopelijk zien we jullie volgende week weer terug bij de volgende weekblog!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.