bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Hi iedereen! Welkom bij een nieuwe weekblog. Ten eerste hopen we natuurlijk weer dat jullie een fijn weekend hebben gehad en er wat leuks van hebben kunnen maken, ondanks de gekke periode waar we al een tijdje in leven. Misschien heb je wel was klusjes gedaan in de tuin of ben je iets aan het opruimen in huis. Dan is er natuurlijk ook nog de mogelijkheid dat je gewoon lekker rustig aan hebt gedaan en van de vrije dagen hebt genoten. In deze weekblog gaan wij jullie in ieder geval weer bijpraten over onze werkzaamheden van vorige week. We hebben veel nieuwe dingen aan de webshop toegevoegd, hopelijk vinden jullie het leuk! Wat onder andere aan bod gaat komen, zijn de Woningsdag 2020 printjes en de nieuwe houten kaarten, met prints voor veel verschillende gelegenheden. Lees hieronder snel verder voor alle informatie.

Weekblog-58

Woningsdag 2020

Vorige week hebben we te horen gekregen dat Koningsdag 2020 getransformeerd wordt naar Woningsdag 2020. We konden het natuurlijk al zien aankomen dat Koningsdag dit jaar niet op dezelfde manier gevierd kon worden zoals we dat deden in de voorgaande jaren. Op de vrijmarkt staan, de stad ingaan of een festival bezoeken zit er dit jaar niet in. In plaats daarvan zingen we vanuit huis het Wilhelmus, zal er een digitale kleedjesmarkt plaatsvinden en sluiten we de dag af met een Nationale Toost, waarbij we allemaal vanuit huis ons glas heffen voor de Koning. Het is anders dan anders, maar laten we met zijn allen ons best doen om de verjaardag van de Koning alsnog op een leuke manier te vieren in ons eigen huis en met ons eigen gezin.

Woningsdag 2020 prints

Bij Bulbby verkopen we elk jaar hele leuke oranje artikelen. De oranje truien met grappige quotes zijn altijd een groot succes. De tekst ‘’Wijntje? Ik Willem!’’  of ‘’Biertje? Ik Willem!’’ zijn altijd een favoriet. Maar omdat we dit jaar wijntjes, biertjes of fris vanuit huis drinken, hebben we ons aangepast en een paar Woninsgdag printjes online gezet. Verder heb je nog steeds de keuze uit het bestaande Koningsdag assortiment.

Op de sweaters voor volwassenen en kinderen kan je bijvoorbeeld kiezen voor een opdruk met de tekst WKoningsdag, in combinatie met een naam. De letter K is doorgestreept in dit logo en deze is vervangen met de letter W. Ook kan je de ‘’Biertje? Ik Willem!’’ print nu bestellen als ‘’Biertje @ home? Ik Willem!’’ De tekstvelden kan je naar eigen wens invullen dus je kan er ook een ander soort drinken of een totaal andere tekst inzetten.

Ook hebben we een raamsticker ontworpen met een print van een kroon. Hier kan je bijvoorbeeld voor de tekst ‘’Woningsdag @ fam. Smit’’ kiezen.

Uiteraard kan je de teksten uit de oude printjes opbouwen tot Woningsdag teksten. Je kan zelf lekker creatief zijn!

Trui koningsdag
wijnglas koningsdag

Houten kaart

Een ander nieuw product dat we aan de webshop hebben toegevoegd, is de houten kaart. Het ontvangen van een kaartje is altijd al leuk, maar het is nog leuker als je een kaartje ontvangt die speciaal voor de ontvanger bedrukt is. Dat kan nu bij Bulbby. Deze houten kaart kan je laten bedrukken met een tekst en een naam naar keuze. We hebben verschillende printjes voor op de kaart ontworpen, zodat je voor verschillende gelegenheden een kaart kan bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een kaart voor een verjaardag, om beterschap te wensen, als er een baby is geboren of als er iemand geslaagd is. Maar ook nu, in deze gekke tijd, is het leuk om zomaar een kaartje naar iemand op te sturen om te laten weten dat je aan diegene denkt.

Je kan de houten kaart los naar iemand versturen, maar het is ook leuk om hem aan een bestelling toe te voegen. Als je bijvoorbeeld een verjaardagscadeautje aan het bestellen bent, kan je het cadeau helemaal afmaken door er een kaart aan toe te voegen. Wij kunnen de bestelling direct naar de ontvanger versturen, waardoor jij er geen omkijken meer naar hebt. Makkelijk geregeld toch?

7919
7921

Mepal Ellipse drinkfles

Het laatste nieuwe product dat we willen bespreken, is de Mepal ellipse drinkfles. Deze drinkfles heeft een inhoud van 700 ml. Dit is mega ideaal, omdat je er met dit lekkere weer altijd voor moet zorgen dat je genoeg drinkt. Of je nou in de tuin gaat zitten, een rondje gaat hardlopen, of een dag moet werken op kantoor, je weet zeker dat je goed gehydrateerd blijft als je deze waterfles bij de hand hebt. Het fijne is dat deze waterfles vaatwasserbestendig is, 100% lekvrij is en over een handige draaidop met lus beschikt.

Nog een pluspunt is dat je ook nog eens een handje meehelpt aan het schoner houden van de wereld. Dit doordat je niet elke keer een plastic wegwerpflesje gebruikt. Deze waterfles van Mepal is herbruikbaar. Dus je kan er keer op keer plezier van hebben. Natuurlijk kan je er ook een naam op laten bedrukken.

Originele namen

Nu we het hebben gehad over veel nieuwe printjes en producten, is het weer tijd voor het laatste onderdeel van de weekblog; namelijk het rijtje met originele namen die we zijn tegengekomen op de bestelde producten van vorige week.

  • Rev
  • Jilke
  • Loris
  • Élou
  • Leya

Allemaal redelijk korte namen, maar wel bijzonder! Hopelijk hebben jullie wat inspiratie voor Woningsdag 2020 op kunnen doen door deze weekblog. Je kan uiteraard ook onze bestaande producten en printjes laten bedrukken met een Woningsdag tekst. Een borrelplank waar je lekkere hapjes op serveert, of naast je neerzet op de bank, is ook geen slecht idee! We wensen jullie een fijne week en we zouden het leuk vinden als jullie volgende week weer terugkomen voor de volgende weekblog. Deze zal op dinsdag online komen omdat we maandag weer vrij zijn voor WKoningsdag natuurlijk. Tot dan!

 

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.