bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Weekblog #59

Nederlandse vlag en nieuwe Moederdag prints

Hallo iedereen! Deze week lees je onze weekblog weer op dinsdag in plaats van op maandag. Dit komt doordat we alweer het geluk hadden dat we een lekker lang weekend hadden. Gisteren was het Koningsdag en vierden we de verjaardag van onze Koning. Dit jaar was het feest alleen wel anders dan andere jaren, omdat we het thuis moesten vieren. Hopelijk hebben jullie er alsnog wat moois van kunnen maken en hebben jullie genoten van die extra vrije dag en het lekkere weer. Wij hebben er in ieder geval wel van genoten. Nu is het weer tijd om aan het werk te gaan en wij beginnen daarmee door jullie een update te geven van onze werkweek van vorige week. We hebben weer veel nieuwe kleuren, nieuwe printjes en nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd zoals de Nederlandse vlag en nieuwe Moederdag prints. Genoeg om over bij te kletsen dus. Lees hieronder meer!

Weekblog-59

Nederlandse vlag

Een product dat nieuw is in onze webshop is de Nederlandse vlag. In de eerste instantie was dit product vorige week erg leuk om te bestellen voor Koningsdag. Er zijn er ook veel besteld met de tekst: ‘Woningsdag @ familie van Dijk’ (en met andere achternamen natuurlijk) of met de tekst: ‘Woningsdag #staysafe’. Maar de vlag wordt ook veel besteld voor de gelaagde studenten. Dan wordt de naam van het kind en de tekst ‘GESLAAGD!!’ erop bedrukt. Doordat de naam erop bedrukt staat, maakt dat de vlag extra speciaal én iedereen kan goed zien wie die topper is, die geslaagd is.

De afmeting van de Nederlandse vlag is 90 x 150 cm. Het materiaal is polyester en kan tegen water en wind. Verder is de vlag geschikt voor in de mast of aan de gevel.

Nederlandse vlag bedrukken

Ben je nog niet bekend met onze website en het personaliseren van onze producten en vraag je je af hoe dit werkt? Het is heel simpel. Bij stap 1 kies je de print die je op de vlag bedrukt wilt hebben, bij stap 2 bepaal je de kleuren van de opdruk en bij stap 3 vul je de tekstvelden in. In deze tekstvelden plaats je de tekst die je op de vlag bedrukt wilt hebben. Dat zijn de enige stappen die je hoeft te volgen!

Nieuwe kleuren producten

Van een aantal producten hebben we nieuwe kleuren in aan het assortiment toegevoegd. We bespreken ze hieronder allemaal eventjes kort.

Rompertje

Om te beginnen hebben we antraciet als kleur toegevoegd voor het rompertje. Dit is een mooie kleur voor zowel jongens als meisjes. De opdruk kan je dan bijvoorbeeld ook weer pastelblauw of roze maken. Een rompertje is een super lief en nuttig kraamcadeautje en natuurlijk extra bijzonder als de naam of geboortedatum van het kindje erop bedrukt staat.

Badcape en badjas

Ook de badcape en badjas voor de kleintjes zijn nu beschikbaar in nieuwe kleurtjes. We hebben een lichtroze en marine kleur toegevoegd aan het assortiment. Ook deze producten zijn super leuk om cadeau te geven aan goede vrienden of familie die net een baby’tje hebben gekregen. Omdat we nu niet meer persoonlijk bij elkaar op bezoek kunnen, is het ook een idee om het cadeautje per post te versturen. Je kan het cadeautje door ons laten inpakken en je kan er een kaartje bij verzenden zodat de ontvanger weet van wie ze het cadeautje hebben ontvangen.

badjasroze
romperantra

Kussensloop

Onze kussensloop is ook altijd een populair product om cadeau te geven. Er wordt bijvoorbeeld vaak de tekst ‘Dreaming about Lotte’ (en met andere namen) op bedrukt. Met zo’n tekst moet je partner ’s nachts wel over jou dromen. Dus is jouw vriend, vrouw of misschien wel allerliefste moeder binnenkort jarig? Dan is dit een leuk product om cadeau te geven. Je kan zelf de tekst kiezen en er iets persoonlijks van maken. Ook leuk voor Moederdag als je er de tekst ‘slaap lekker lieve mama’ op laat bedrukken bijvoorbeeld.

Dekbedovertrek (1-pers.)

Het laatste product waar we een nieuwe kleur van hebben toegevoegd aan ons assortiment is het dekbedovertrek voor 1 persoon. Hiervan hebben we de kleur zwart toegevoegd. Super stoer en ook weer chic. Tip: als je een dekbedovertrek voor je kind besteld, kan je hem/haar vragen om het samen met jou te personaliseren. Het is natuurlijk super leuk als zij onder een dekbed kunnen slapen waar een eigen bedachte tekst op bedrukt staat!

Nieuwe printjes

Moederdag prints

Naast het toevoegen van nieuwe producten en nieuwe kleuren producten, hebben we ook nieuwe printjes ontworpen. Dit hebben we gedaan voor Moederdag. Moederdag staat alweer bijna voor de deur. Dit is de dag om jouw moeder of oma te verwennen met een mooi cadeautje. Daarom vonden wij het de hoogste tijd om mooie nieuwe printjes te ontwerpen zodat er ook mooie cadeaus besteld kunnen worden. Deze nieuwe printjes zijn onder andere te vinden op het Moederdag blikje in een hartjes vorm en op de Moederdag mok.

Ben jij nog op zoek naar een uniek en lief cadeautje? Neem dan vooral een kijkje op onze Moederdag pagina! Daar kan je nog veel meer cadeautjes vinden.

mok
blik

Kookschort prints

Jullie zijn het er inmiddels vast wel mee eens dat we goed ons best hebben gedaan met het toevoegen van nieuwe dingen op de website. Het laatste nieuwe waar we druk mee zijn geweest, zijn printjes voor op onze kookschorten. Ken jij een echte keukenprins of keukenprinses? Of ben jij zelf een echte masterchef? Dan kan een gepersonaliseerd kookschort echt niet ontbreken in de keuken.

Originele namen

Zoals elke week, ronden we de weekblog weer af met een rijtje originele kindernamen die we zijn tegengekomen tijdens het maken van de bestellingen. Deze week hebben we weer een mooi rijtje voor jullie opgesteld:

  • Aurora
  • Djamilla
  • Kiek
  • Nox
  • Djace

Dat was het dan weer voor deze week. Hopelijk vinden jullie al het nieuws op onze website leuk en hopelijk zijn jullie er volgende week weer om de nieuwe weekblog te lezen. Tot dan!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.