bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Weekblog #61

Nieuw: bierglas graveren en kelnersmes met naam

Hoi allemaal, welkom bij de 61ste weekblog. Gisteren was het Moederdag. Hopelijk hebben jullie alle mama’s en oma’s in het zonnetje kunnen zetten en goed kunnen verwennen met een lekker ontbijtje op bed en misschien ook wel een leuk cadeautje. In deze periode kunnen we natuurlijk niet allemaal bij elkaar op bezoek, dus misschien heb je een cadeautje per post verzonden om te laten weten dat je aan jouw moeder of oma denkt. Mocht dit een cadeautje van Bulbby zijn geweest, dan kan je altijd een foto van je blije mama of oma naar ons toesturen als je dat leuk vindt. Wij vinden dat namelijk echt geweldig om te zien en ook om te delen op onze sociale media kanalen (natuurlijk ook alleen als jullie dat leuk vinden)! Genoeg gekletst over het weekend. Het is weer maandag dus een nieuwe (werk)week is aangebroken. Dat betekent dat het weer tijd is om jullie een update te geven van onze werkzaamheden van vorige week. In deze weekblog lees je onder andere over het nieuwe bierglas dat je kan graveren, het nieuwe kelnersmes en over de dag van de zorg. Veel leesplezier!

Weekblog-61

Bierglas graveren

We hebben vorige week een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd, namelijk een bierglas dat je kan graveren. Het bierglas kan je uiteraard (net zoals alle andere producten op onze website) personaliseren met een naam of een andere leuke tekst en een printje. De tekst en het printje worden gegraveerd op het bierglas. Het graveerwerk ziet er super mooi en stijlvol uit, en een eigen naam of zelf bedachte tekst maakt het glas extra leuk en uniek. Dit maakt het bierglas een origineel item in jouw glazenkast. Het bierglas komt goed van pas wanneer je gaat barbecueën in de tuin, voor een diner aan de eettafel of voor een avond op de bank met snacks erbij. Handig en leuk voor verschillende momenten!

Bierglas met naam als cadeau

Misschien houdt jouw vader, opa, tante of broer zo nu en dan wel van een verfrissend biertje. Dan is het bierglas met naam een ontzettend leuk cadeau. Of je nou een cadeau zoekt voor een verjaardag, voor Vaderdag, als bedankt cadeautje of als je bij iemand gaat borrelen, dit bierglas met naam zal zeker weten in de smaak vallen.

Het bierglas kan in de vaatwasser, heeft een afmeting van 7,6 x 18,5 cm, een inhoud van 385 ml en is natuurlijk ook geschikt voor andere dranken!

bierglas
bierglas (1)

Kelnersmes

Het tweede nieuwe product dat we vorige week aan ons assortiment hebben toegevoegd, is het kelnersmes. Dit kelnersmes beschikt over vier functies, waardoor het een super handig product is. Het heeft 2 flesopeners, een kurkentrekker en een loodsnijder. Wanneer het zonnetje schijnt, moet je er eentje bij je hebben in de picknickmand als je naar het park gaat bijvoorbeeld. Dan ben je er in ieder geval van verzekerd dat je jouw favoriete verfrissende drankje of wijntje open kan krijgen. Maar ook in de keuken of op een boot kan het product goed van pas komen.

Dit kelnersmes is natuurlijk niet zomaar een kelnersmes. Je kan deze uniek maken door een naam in de bamboe handgreep te laten graveren. Dat maakt het ook leuk om dit kelnersmes cadeau te geven aan je vader of je opa. Je kan namelijk ook ‘’opa Henk’’ laten graveren bijvoorbeeld.

Het is misschien een beetje vroeg om deze tip te geven want we hebben net Moederdag gevierd, maar alle papa’s en opa’s zijn volgende maand ook alweer aan de beurt op Vaderdag. Misschien wil je wel lekker op tijd zijn met het kopen van een cadeau. Het bierglas dat je kan graveren en het kelnersmes met naam zijn twee leuke cadeaus met een fijn prijsje voor Vaderdag.

kelnersmes
kelnersmes (1)

Dag van de zorg

Morgen (dinsdag 12 mei) is het de dag van de zorg. Dit is de dag in het jaar waarop we alle toppers van de zorg in het zonnetje zetten. We kunnen wel stellen dat de mensen in de zorg bikkels zijn en super hard werken. Daar willen wij ze ontzettend voor bedanken, en misschien jullie ook wel. Ken je iemand die in de zorg werkt en wil je een toepasselijk, leuk én nuttig cadeautje aan diegene geven? Wij hebben een speciale print ontworpen die goed past bij alle mensen die in de zorg werken. Hieronder zie je een voorbeeld op de mok. Je kan de tekst onder de quote ‘’not all heroes wear capes’’ zelf invullen en dus ook een eigen naam toevoegen.

Het is morgen officieel de dag van de zorg, maar wat ons betreft kan het deze hele week wel de week van de zorg zijn. Je mag natuurlijk altijd laten blijken hoe erg jij iemand waardeert.

Nieuwe voetbal prints

We verkopen al een lange tijd mooie voetballen met naam in onze webshop. Vorige week hebben we alleen de printjes iets aangepast. In plaats van een wat bredere horizontale print, hebben we ervoor gekozen om de tekst onder het figuurtje te plaatsen. Op de afbeelding van de rode voetbal hieronder zie je een voorbeeld. Op deze manier kunnen de voetballen nog mooier en strakker bedrukt worden. Ben je ook al op de hoogte van de nieuwe kleuren voetballen die we verkopen? We hebben sinds kort namelijk 5 kleuren waar je uit kan kiezen: wit, rood, oranje, geel en blauw.

mokgoed
voetbal

Originele namen

We zijn alweer aan het einde van de weekblog aangekomen. Natuurlijk delen we ook deze week weer een lijstje met originele kindernamen met jullie. Vorige week hebben we het ontzettend druk gehad met het verzenden van Moederdag cadeaus. Hierdoor zijn we veel kindernamen tegengekomen. We hadden dus genoeg input om een mooi lijstje te maken. Dit zijn ze:

  • Irina
  • Eluna
  • Rigel
  • Nees
  • Milana

Met dit lijstje sluiten we de weekblog af. We wensen jullie een fijne week en hopelijk tot de volgende weekblog!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.