bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Weekblog #62

Mondkapje bedrukken en geslaagd vlag

Hoi allemaal, het weekend is weer voorbij. Dat betekent dat het weer maandag is en dat er een nieuwe week van start is gegaan. Wij beginnen onze werkweek met het geven van een update van onze werkzaamheden van vorige week. We hadden ook een aantal dingen te vieren en daarnaast hebben we nog een nieuw product aan de webshop toegevoegd. Je kan sinds vorige week je eigen mondkapje bij ons laten bedrukken met een tekst en print naar keuze of met een eigen logo. Daarnaast geven we je in deze weekblog een aantal cadeau tips voor de kids die geslaagd zijn voor hun middelbareschooldiploma. Veel leesplezier.

Weekblog-62

Mondkapje bedrukken

Het dragen van een mondkapje is belangrijk voor je eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van anderen om je heen. Vanaf 1 juni is het zelfs verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. Hierdoor verkleinen we hopelijk met zijn allen de kans dat het virus zich verspreidt via hoesten, niezen of doordat je jouw eigen neus en mond aanraakt. Het dragen van een mondkapje is een serieuze zaak, maar bij Bulbby kan je het ietsje leuker maken. Je kan namelijk zelf het ontwerp van jouw mondkapje bepalen en op het mondkapje kan laten bedrukken.

Je kan kiezen voor een bepaald design dat over het hele oppervlak van het mondkapje bedrukt wordt. Vervolgens vul je de tekstvakken in. Misschien wil je jouw eigen naam op het mondkapje hebben staan of misschien een quote die (op een leuke manier) duidelijk maakt dat mensen netjes afstand moeten houden. Je kan bijvoorbeeld gaan voor de tekst die je hieronder op de foto ziet: ‘’If you can read this, you’re too close’’. Het mondkapje is gemaakt van twee lagen polyester en de derde, binnenste laag is gemaakt van katoen. Het heeft een afmeting van 15,5 x 11 cm en is geschikt voor alle leeftijden.

Mondkapje met logo

Ben je op zoek naar een mondkapje voor personeel of bijvoorbeeld voor de leden van een vereniging? Je kan het mondkapje ook bedrukken met een eigen logo. Neem contact op met zakelijk@bulbby.com en vraag naar de mogelijkheden. Er wordt dan een digitaal voorbeeld van het mondkapje met logo en een vrijblijvende prijsopgave voor je opgemaakt. Wanneer je het logo direct meestuurt in een AI of EPS bestand, kunnen wij er direct mee aan de slag gaan.

LET OP: dit is geen medisch mondkapje. Je kan het bijvoorbeeld gebruiken tijdens het winkelen of wanneer je gaat reizen met het openbaar vervoer.

mondkapje
mondkapje1

Dag van de zorg

Vorige week dinsdag was het de Dag van de Zorg. Wij vonden dit het perfecte moment om de medewerkers van ons plaatselijke verzorgingstehuis in het zonnetje te zetten en te bedanken voor al het harde werken dat zij dagelijks doen. Wij bedankten ze door een pakketje met gepersonaliseerde bloempotjes (inclusief bloembollen) en een aantal gepersonaliseerde mokken cadeau te geven. Hopelijk vrolijken de bloemetjes het verzorgingstehuis op en kan er lekkere thee en koffie uit de mokken gedronken worden. We hebben er ook een kort filmpje van gemaakt die te bekijken is op ons YouTube kanaal. Over ons YouTube kanaal gesproken; hier gaan we regelmatiger video’s op plaatsen. Dus mocht je het leuk vinden, dan kan je op ons abonneren.  Het kanaal heet gewoon Bulbby.

Verjaardag en jubileum

We zeiden ook al dat we dingen te vieren hadden vorige week. Onze collega Claudia was jarig en werd maar liefst 26 jaartjes. Ze had lekker vrij genomen op haar verjaardag. Heerlijk! Nog gefeliciteerd namens ons allemaal. Daarnaast was onze andere collega, Michel, al weer 10 jaar in dienst bij Bulbby. Dat is pas een mijlpaal! Helaas konden we het niet met zijn allen vieren, maar we hebben hem wel een mooi cadeau kunnen geven.

Geslaagd cadeaus

Uiterlijk 4 juni krijgen alle scholieren van de middelbare school, die dit jaar eigenlijk examen moesten doen, te horen of ze geslaagd zijn voor hun middelbareschooldiploma. Sommige scholieren hebben dit al eerder te horen gekregen, dit is afhankelijk van de school. Ook is diezelfde dag de dag dat alle scholieren in Nederland het einde van hun middelbare schooltijd vieren. Dit is natuurlijk een super vrolijk moment en iets om trots op te zijn. Ben je nog op zoek naar een cadeautje om te geven aan jouw topper van een zoon, dochter, neefje, buurmeisje of iemand anders uit jouw omgeving die geslaagd is? Of ben je op zoek naar een ander leuk item dat laat zien dat iemand geslaagd is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hieronder zetten we een aantal leuke items op een rijtje.

  1. Nederlandse vlag

De Nederlandse vlag wordt bijna altijd wel uitgehangen als er iemand geslaagd is. Bij Bulbby kan je een Nederlandse vlag bedrukken met een leuke tekst, inclusief een naam. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de tekst: ‘’Tom is geslaagd!!!’’. Hier kan je natuurlijk een eigen naam invullen.

  1. Geslaagd hoedje

Het tweede product dat leuk is voor iemand die geslaagd is, is een geslaagd hoedje. Dit is zo’n hoedje die in films altijd in de lucht wordt gegooid. Super leuk toch! Uiteraard kan je ook hier een naam of andere tekst op laten bedrukken.

  1. T-shirt

Je kan de geslaagde ook de hele dag in een T-shirt laten rondlopen waar de tekst ‘’geslaagd’’ op bedrukt staat, inclusief een checkbox die aangevinkt is. Het t-shirt is beschikbaar in 6 verschillende kleuren en kan op de voor- of achterkant bedrukt worden.

Neem vooral een kijkje op onze geslaagd cadeautjes pagina om meer inspiratie op te doen!

nederlandsevlag
geslaagdhoedje

Originele namen

Ook deze week hebben we weer een rijtje met originele babynamen voor jullie verzameld. De namen die we vorige week op onze producten zijn tegengekomen, zijn:

  • Philou
  • Morriz
  • Time
  • Pascale
  • Mil

En dat is de weekblog weer voor deze week! Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te weten en tot volgende week maandag!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.