bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby update #1 + win een rugzakje 0-6 jaar!

Blogpost-v3

Hi allemaal, het is tijd voor de allereerste wekelijkse Bulbby update! In deze blog vertellen we je waar we deze week mee bezig zijn geweest. Daarnaast gaan we iedere eerste maandag van de maand een aantal producten uit ons magazijn verloten. Wie weet win jij wel een rugzakje 0-6 jaar! Lees snel verder.

Wat hebben we gedaan?

De afgelopen week stond voor ons in het teken van onze nieuwe website. Hoewel we al heel lang bezig zijn geweest met de voorbereidingen, zijn er toch altijd dingen die niet helemaal lekker werken. Zo waren sommige logo’s niet meer te bestellen en ging er ook iets mis met een aantal kortingscodes. We hebben met het hele team zo snel mogelijk naar oplossingen gezocht, en de website werkt gelukkig steeds beter. Natuurlijk blijven er nog genoeg verbeterpuntjes, maar daar blijven we aan werken.

Maandag was een gezellige dag voor ons: onze marketing collega Larissa was jarig en trakteerde op taart. Dat lust iedereen hier wel 🙂 Ook was maandag de dag dat onze nieuwe grafische stagiair Bo bij ons is komen werken. Ze wordt op dit moment ingewerkt en kijkt twee weken lang mee bij al onze afdelingen. Ben je benieuwd naar wat een grafische stage bij Bulbby inhoudt? Houd dan onze blog in de gaten, want morgen komt er een verslagje van onze vorige grafisch stagiair online!

De rest van de week zijn onze designers druk bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe producten voor onze webshop. Een aantal van deze producten komt deze week online, we zullen jullie hierover op de hoogte houden.

Verder zijn we druk geweest met het online zetten van onze blog. Wat jullie kunnen verwachten van onze blog zijn wekelijkse updates, producten van ons in de spotlight, cadeautips, winacties, nieuwtjes over ons team en nog veel meer. We zijn blij met het resultaat en hopen dat jullie onze berichten met veel plezier zullen lezen.

FB-rugzakjes-winactie

Win een rugzakje 0-6 jaar!

Zoals we hierboven hebben beschreven, gaan we iedere eerste maandag van de maand een aantal producten uit ons magazijn verloten. Soms bedrukken we een product verkeerd, bijvoorbeeld op een verkeerde kleur. We kunnen deze producten dan niet versturen, maar waarom zouden we ze weggooien als we er misschien nog iemand blij mee kunnen maken?

Deze maandag verloten we 4 rugzakjes 0-6 jaar, voor Bobbi, Sem, Sam en Nova. Ken jij één van deze kinderen? Laat het ons weten door een reactie te plaatsen in de comments. Wie weet win jij dan wel een rugzakje, speciaal voor hen gemaakt!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.