bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby update #3 + NIEUW: Adidas rugzak!

Bulbby update-3

Hoi lieve lezers! Het weekend is voorbij, het is weer maandag én dat betekent een nieuwe wekelijkse update. Zouden we nog iets hebben uitgevoerd de afgelopen week? 🙂 In ieder geval hadden we genoeg werk te doen:  we zijn nog steeds bezig met onze nieuwe website maar daarnaast ook met het toevoegen van nieuwe producten en logo’s. Zo hebben we sinds deze week een Adidas rugzak in ons assortiment. Lees snel verder!

Wat hebben we gedaan?

Deze week zijn we opnieuw heel druk geweest met onze nieuwe website. We vinden het heel belangrijk dat alles er tiptop uitziet, dus je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat dat wel wat aandacht kost. Daarnaast zijn onze grafische vormgevers deze week bezig geweest met het ontwerpen van nieuwe logo’s voor een paar producten. Die producten komen deze week online, dus houd onze webshop in de gaten!

Op woensdagochtend hebben onze marketeers samen met onze grafisch vormgevers een brainstorm gehad over het toevoegen van nieuwe producten rondom een bepaald thema. We hebben hele leuke ideeën (althans, dat vinden we zelf 😉 ), waar we jullie zeker over op de hoogte gaan houden. We hopen de producten zo snel mogelijk te ontwerpen en aan jullie te kunnen laten zien. Brainstormen vinden we trouwens heel erg leuk en het werkt ook super effectief. Samen kom je namelijk op hele gave ideeën, die je alleen niet zou bedenken!

Afgelopen donderdag hebben we met al het personeel (net als de rest van Nederland) gekeken naar de 10 kilometer van Sven Kramer. Helaas weten we allemaal hoe het is afgelopen… Het was wel spannend en ook even heel gezellig!

Ook hebben we donderdag een nieuw product toegevoegd aan ons assortiment: een Adidas rugzak!

Adidas Rugzak met naam

Afgelopen donderdag hebben we een Adidas Rugzak toegevoegd aan ons assortiment. Deze rugzak kan je helemaal zelf personaliseren! We hebben de logo’s subtiel gehouden, zodat ze niet teveel aandacht trekken. De tas is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Hoe leuk is het om je initialen op de tas te laten drukken?

Adidas rugzak
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.