bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby update #5 + WINNEN BULBBY BENDE!

Bulbby update-5

Hoi iedereen! Leuk dat jullie weer de moeite nemen om de wekelijkse update van Bulbby te lezen. We hebben hier weer van alles meegemaakt en natuurlijk willen we dit met jullie delen. Na de drukte van de Negenmaandenbeurs vorige week, hadden we deze week de tijd om een beetje bij te komen. Een aantal mensen uit ons team wilde op vakantie en daarom waren we de afgelopen week met wat minder mensen dan gebruikelijk op ons kantoor aanwezig. Gelukkig ging alles goed en zijn alle bestellingen op tijd de deur uit gegaan. Naast de laatste nieuwtjes, lees je in deze blog ook hoe je Bulbby producten kunt winnen! Het is vandaag namelijk weer de eerste maandag van de maand 🙂

Nieuwe producten!

Ook deze week zijn we weer bezig geweest met het ontwerpen van nieuwe logo’s en nieuwe producten. Het nieuwste product dat je in onze webshop kunt vinden is de vlaggenslinger. Deze leuke slinger is leuk om cadeau te geven als er een kindje is geboren of juist om op te hangen met een verjaardag. We vonden de kleurtjes zó schattig dat we deze slinger met naam echt in ons assortiment wilde hebben! Je kunt hem daarom nu al helemaal personaliseren, hoe leuk?!

Sfeerbeeld_geboortevlag

Pasen

Onze grafische afdeling heeft allerlei nieuwe logo’s voor Pasen ontworpen. De meeste logo’s zijn al te bestellen via onze webshop. Onze grafische stagiair, Bo, is hier heel druk mee geweest. We zagen net de eerste bestellingen met de nieuwe logo’s al binnen komen. Voor Bo natuurlijk super gaaf om te zien dat haar ontwerpen ook zijn besteld! De nieuwe logo’s zijn bijvoorbeeld op het ontbijtbordje al te zien.

Winnen: producten uit ons magazijn!

Sinds dit jaar hebben we iedere eerste maandag van de maand een weggeefactie: de Bulbby Bende. Omdat alle producten bij ons met de hand worden gemaakt, worden er helaas weleens foutjes gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van een naam op een verkeerde kleur product, of misschien wel een vlekje dat we te laat hebben opgemerkt. Al deze producten bewaren we en soms kunnen we er mensen mee blij maken. Daarom zijn we deze week op zoek naar Emma, Tabitha, Anne en Thomas! Ken jij of ben jij één van deze personen? Laat het ons weten en wie weet sturen we het product eind deze week wel naar jou toe. Laat hieronder of op onze Facebookpagina een reactie achter.

 

FB-weggeefactie
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.