bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby update #15 + Nieuw: longdrinkglas!

Bulbby update-15

Wauw, de 15e update alweer! De tijd lijkt te vliegen. Het grootste gedeelte van ons team heeft het afgelopen weekend genoten van een lang hemelvaartsweekend. Daarom hebben de meesten van ons maar 3 dagen gewerkt de afgelopen week. Vandaag zijn we weer fris en fruitig begonnen en maken we ons klaar voor deze week, want er is genoeg te doen! Wat we vorige week hebben gedaan, lees je in deze blog. Zo vertellen we je over heerlijke taart die we hebben gegeten, een cursus die een aantal leden van ons team heeft gevolgd én een nieuw product: het longdrinkglas.

Taart!

Afgelopen dinsdag was onze collega Karin jarig. Ze kwam gewoon werken én bracht lekkere taart mee. We hebben er met z’n allen van gesmuld 🙂 Karin, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Cursus

Diezelfde middag ging een gedeelte van ons team naar Rotterdam om een cursus te volgen. De cursus ging over marketing en was erg interessant én leerzaam. Bovendien was het natuurlijk leuk om eens ergens anders te ‘werken’ dan in Amersfoort. Een beetje jammer was het dat de treinen niet terug reden, want daarom waren we genoodzaakt om even in Rotterdam te blijven. Toen hebben we maar ergens gegeten, wát een straf… 😉

Nieuw product: longdrinkglas

We hebben vorige week een nieuw product toegevoegd aan onze shop: een drinkglas met naam. Het longdrinkglas is gemaakt van frosted glass en daarom zie je de logo’s die je erop kunt laten bedrukken extra goed. Er gaat 240 ml in, dus het is een lekker groot glas. Ontwerp je eigen longdrinkglas hier.

Longdrink-glas-bedrukken-met-naam
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.