bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

 

Het WK 2018 is alweer bijna in zicht en jij wilt België natuurlijk wel zo goed en enthousiast mogelijk supporten. Dat kan je niet beter doen dan met de gepersonaliseerde WK 2018 producten van Bulbby! Alle producten kun je voorzien van een opdruk en tekst/quote naar keuze. Hierdoor zul je zeker opvallen tussen alle supporters en is het overduidelijk dat jij voor de Rode Duivels bent. De leukste WK producten zetten wij hieronder voor je op een rijtje.

WK T-shirt

Laat zien dat jij de Rode Duivels volledig support tijdens het WK met een T-shirt waar als tekst ‘België, the best’ of ‘de Rode Duivels gaan winnen’ op bedrukt is. Kies als opdrukkleur bijvoorbeeld een kleur die voorkomt in de vlag van België. Zijn er bepaalde quotes die worden geroepen tijdens het WK in België? Dan is het ook super leuk om die op het T-shirt te laten bedrukken. Natuurlijk kun je hier ook je eigen naam bij laten bedrukken. Ga je met een grote groep de wedstrijden bekijken? Dan is het zeker een gaaf idee om voor iedereen hetzelfde T-shirt te ontwerpen. We hebben WK T-shirts voor mannen en voor vrouwen.

WK Voetbal

Als je geïnteresseerd bent in het WK 2018, word jij er vast ook wel blij van om zelf een potje te voetballen. En hoe leuk is het als je een potje kunt voetballen met een unieke WK voetbal? Speciaal voor het WK hebben wij een aantal opdrukken ontworpen waarmee jij kunt laten zien dat je voor de Rode Duivels bent. De voetbal wordt aan twee kanten bedrukt zodat je altijd de opdruk blijft zien tijdens het spelen.

man-met-shirt--met-naam-en-eigen-opdruk-voor-het-WK-2018
t-shirt-dames-wk-2018-met-eigen-naam-en-tekst-red-devils

WK Bidon

Tijdens het kijken van de wedstrijden ervaar je natuurlijk ontzettend veel spanning, je wilt wel dat België wint! Dan moet je goed gehydrateerd blijven. Vooral wanneer het warm is. Doe dit in stijl met een bidon met WK opdruk. Ook hier kun je weer een leuke WK quote of een opdruk van de Rode Duivels op laten bedrukken.

WK Cap

Ga je de wedstrijd bekijken in een café, bij vrienden thuis of ga je zelf een wedstrijd bijwonen en wil je opvallen in de menigte van supporters? Wil je jezelf daarbij tegelijkertijd beschermen tegen de zon? Dan is de WK cap een perfecte uitkomst! De cap is beschikbaar in verschillende kleuren en meerdere WK opdrukken zijn mogelijk.

Geniet van het WK 2018! Go België!

bidon-wk-met-eigen-naam-en-tekst-red-devil
WK-bal-met-naam-red-devils
WK-2018-cap-bedrukken
Shop gelijk jouw gepersonaliseerde WK artikelen!
€ 24.99
WK Voetbal 2018

Nieuw bij Bulbby: je eigen WK voetbal 2018! Als jij helemaal fan bent van voetbal en vooral van het WK, dan is deze voetbal perfect voor jou. Je kunt er een opdruk van je favoriete elftal op laten bedrukken en daarbij kun je ook nog eens een eigen tekst voor op de bal bepalen. Kies bijvoorbeeld de naam van het elftal dat jij support tijdens het WK 2018 en laat er de tekst 'are the best' bij bedrukken.

Het gave is dat deze voetbal aan twee kanten wordt bedrukt. Zo blijf je de opdruk altijd zien. Verkrijgbaar in 3 mooie kleuren, namelijk: wit, rood en oranje.

De bal is gemaakt van synthetisch leer, net zoals de voetballen van andere bekende merken. De Bulbby voetbal is dus van hoge kwaliteit waardoor je er lang plezier van kan hebben!

Ontwerp snel jouw WK voetbal in onze designtool hierboven en laat aan iedereen zien welke club jij support!

 
€ 13.99
WK 2018 Cap

Ga jij jouw favoriete elftal aanmoedigen tijdens het WK 2018? Dan moet je natuurlijk wel opvallen in de menigte. Laat Bulbby nou net een product hebben waarmee je dat perfect kunt doen: een gepersonaliseerde WK 2018 cap! 

Voor deze cap hebben wij speciaal logo's ontworpen die goed bij het WK en jouw favoriete elftal passen! Kies zelf de opdruk die jij het leukste vindt, bedenk er een passende WK tekst bij of kies als tekst je eigen naam. Bepaal vervolgens de opdrukkleur en dan ben je klaar met het ontwerpen van jouw eigen cap!

Tip: wanneer je met een grote vriendengroep naar een wedstrijd gaat kijken is het ook ontzettend leuk om allemaal dezelfde cap te dragen. Dan raak je elkaar tenminste ook niet kwijt in de drukte, handig! Staffelkorting is mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze klantenservice via info@bulbby.com. 

Ontwerp je eigen WK 2018 cap hierboven!


€ 13.99
WK 2018 bidon

Ben je zelf een fanatiek voetballer en volg je het WK 2018 op de voet? Dan heb je vast een favoriet elftal waar je geen van wedstrijd mist. Support je eigen land nu met onze speciale WK 2018 bidon.

Voor het WK 2018 hebben wij speciale WK logo's ontworpen voor op onze handige bidon. Met deze bidon laat je goed zien welk land jij dit jaar aanmoedigt. De bidon is gemaakt van aluminium en is heel stevig. Hierdoor kun je hem makkelijk overal mee naartoe nemen. 

Je kunt de bidon helemaal zelf ontwerpen. Kies ten eerste jouw favoriete opdruk. We hebben meerdere WK opdrukken ontworpen, dus er zit voor iedereen wel wat leuks bij! Vul vervolgens de tekstvakken in met de tekst die jij op de WK 2018 bidon bedrukt wil hebben. Bepaal vervolgens de opdrukkleuren en dan ben je al klaar met het ontwerpen van je eigen bidon!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf wel rondlopen met deze bidon tijdens het WK 2018? Ga dan snel aan de slag met het ontwerp.


€ 18.99
Dames t-shirt WK 2018

Ga je met een groep vrienden het WK 2018 kijken in een café, bij iemand thuis of ga je de wedstrijd echt bijwonen? Zorg er dan voor dat jij jouw favoriete elftal zo goed mogelijk support met een gepersonaliseerd dames t-shirt WK 2018 van Bulbby.

Op dit t-shirt kun je één van onze WK opdrukken laten bedrukken. Denk aan een opdruk van je favoriete elftal. Je kunt er dan bijvoorbeeld de tekst: 'are the winners' of 'the best' bij laten bedrukken. Zo laat je iedereen zien welk elftal er volgens jou kampioen moet worden. Leuk toch?

De opdruk bepaal je dus helemaal zelf en ook de kleuren kun je zelf kiezen. Je ontwerpt jouw dames t-shirt WK 2018 helemaal naar eigen wens.

Ga je de wedstrijden bekijken met een groep? Bestel dan voor iedereen hetzelfde T-shirt en laat er dan ook je eigen naam op bedrukken.

Ga snel aan de slag met het ontwerp van jouw eigen WK t-shirt!


€ 18.99
Heren t-shirt WK 2018

Het maakt niet uit waar jij het WK dit jaar gaat volgen. Of dit nou in een café is, gezellig bij vrienden thuis of misschien ben je wel bij de wedstrijd zelf! Je moet tijdens het kijken van de wedstrijd zeker laten zien welk elftal jij support. Dit kan je niet beter doen dan met een heren t-shirt WK 2018 met persoonlijke opdruk erop!

Dit t-shirt kan je laten bedrukken met één van onze WK opdrukken. Denk aan een opdruk van je favoriete elftal, bijvoorbeeld de Rode Duivels. Je kunt er dan bijvoorbeeld de tekst: 'are the best´ bij laten bedrukken. Maar, je kunt natuurlijk ook je eigen naam laten printen. Zo laat je iedereen zien welk elftal jij aanmoedigt.

De bedrukking bepaal je helemaal zelf en ook de kleuren kies je zelf. Je ontwerp jouw heren t-shirt WK 2018 helemaal naar eigen wens. Tip: we hebben het shirt ook voor dames beschikbaar!

Ga je de wedstrijden bekijken met een groep? Bestel dan voor iedereen hetzelfde t-shirt. Zo raak je elkaar ook nooit kwijt in de drukte. Handig én leuk!

Ga snel aan de slag met het ontwerp van je eigen heren t-shirt WK 2018!


In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.