bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

luiertas met eigen naam

Een luiertas is onmisbaar wanneer je onlangs een kleine hebt gekregen. Er zijn ontzettend veel spullen die je met je mee moet dragen zoals een flesje, luiers, een speen, een knuffel en noem maar op. Bij Bulbby kan je een luiertas met eigen naam laten bedrukken. En dan bedoelen we natuurlijk dat je er de naam van jouw pasgeboren baby op kunt laten bedrukken. Eventueel met een geboortedatum erbij. Op deze manier wordt het echt een unieke luiertas!

Cadeau

Maar de luiertas met eigen naam is niet alleen een handig en leuk product om zelf te hebben, het is ook nog eens een super leuk en handig product om cadeau te geven! Omdat je er zelf een tekst op kunt laten bedrukken is het een ontzettend persoonlijk cadeau waarmee je de ontvanger ontzettend blij gaat maken. Een gepersonaliseerd cadeau geeft namelijk aan dat je echt moeite hebt gedaan om een uniek cadeau uit te zoeken.

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau pakket? Geef de luiertas dan in combinatie met een rompertje en knuffeltje. Ook de Difrax fles bedrukt met naam past leuk in het pakket en een slabbetje kan altijd handig zijn als er met eten of melk geknoeid wordt. Ons assortiment aan babyartikelen is erg ruim. Neem er vooral eens een kijkje in onze webshop.

 

3-luiertas-sfeer
luierstas-met-eigen-tekst-

Luiertas met eigen naam kopen

Als je nu denkt: ‘Ik wil een unieke luiertas kopen!‘ dan snappen wij dat helemaal! Maar je vraagt je vast af hoe het ontwerpproces werkt en of het lastig is. Dat is het totaal niet gelukkig! Je gaat naar de luiertas in onze webshop, je kiest jouw favoriete opdruk uit, je bepaalt de opdrukkleuren, en vult de tekstvakken in met de gewenste tekst en je bent klaar! Stop het in je winkelmandje en je kunt afrekenen. Een kind kan de was doen. De luiertas wordt uiterlijk drie werkdagen nadat de betaling bij ons binnen is gekomen, verstuurd.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.