bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
Gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

Boekentassen met naam

Hij is handig op de basisschool en onmisbaar op het voortgezet onderwijs; onze boekentas met naam. Het minste wat je dan kunt doen is zorgen voor een leuke en originele boekentas. Hiervoor ben je bij Bulbby aan het juiste adres. Wij zijn helemaal thuis in het personaliseren van vele artikelen. Je kunt hier zelf de kleurencombinatie bepalen en je tas voorzien van een leuk logo en een passende tekst, bijvoorbeeld je naam. Maak hieronder direct je keuze. Wat past er beter bij je; een reporterbag of een rugzak? Selecteer jouw favoriete model boekentas en het ontwerpen kan direct beginnen.

 

junior rugzak

Boekentas met naam en meer gepersonaliseerde artikelen

Niet alleen boekentassen en andere tassen behoren tot het assortiment van Bulbby. Wij hebben heel wat meer in huis, zoals beddengoed, kleding en boekjes. Al onze artikelen kan je samenstellen naar jouw eigen smaak: kleur, afbeelding en tekst. Dus weg met de saaie boekentassen, geen standaard petten, T-shirts en trolleys meer en kies altijd voor leuke cadeaus met naam. Kijk snel verder op onze website en ontwerp direct iets leuks voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.