bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
Gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

Boekentas: ontwerp je eigen tas bij Bulbby!

Een nieuwe schooltas nodig? Zorg dan voor een leuke boekentas! Bulbby heeft zich gespecialiseerd in het personaliseren van allerlei verschillende artikelen, zoals tassen. Je kunt hier zelf de kleurencombinatie bepalen en je tas voorzien van een leuk logo en een passende tekst, zoals je naam. Er zijn verschillende soorten boekentassen, zoals de reporterbags en junior rugzakken. Al onze tassen zijn van duurzaam, afneembaar textiel en voorzien van stevige en comfortabele draag- en schouderbanden. Naast het grote vak met ruime inhoud, zijn er kleinere vakken voorzien van een ritssluiting.

 

 

Reporterbag

Boekentas, schooltassen en meer

Naast de boekentas, de sporttas, de trolley en andere modellen tassen, heeft Bulbby vele verschillende artikelen in het assortiment. Wat dacht je van een mooi t-shirt, een pet of interieurstickers? Alles wat we in huis hebben is geheel naar eigen smaak vorm te geven en ook allemaal te voorzien van tekst en een leuk logo. Neem eens rustig een kijkje in onze webshop om te zien wat we allemaal hebben!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.