bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Vacatures bij Bulbby

Op zoek naar een baan? Bij Bulbby en Simply Colors hebben we altijd mensen nodig voor in de productie of voor het onderhoud van onze website. Neem contact met ons op! Bulbby en Simply Colors zijn gezellige, jonge en dynamische bedrijven. Wij zijn gevestigd in Soest en via onze webshop verkopen we diverse gepersonaliseerde artikelen.
Op dit moment hebben we verschillende vacatures openstaan. Heb je interesse in één van de vacatures? Stuur dan je CV en motivatie naar info@bulbby.com.

Medewerker klantenservice (20 – 40 uur)

Simply Colors Nederland BV (SimplyColors en Bulbby) – Soest

Functieomschrijving:

Simply Colors Nederland is een organisatie met 2 landelijke webshops: simply colors. en Bulbby.com. Bij beide webshops kun je gepersonaliseerde tassen, kleding en nog veel meer producten met een unieke opdruk bestellen. Als klantenservice medewerker ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van onze klanten via mail, telefoon en chat. Je houdt je ook bezig met de verwerking van de orders in ons systeem.

Wie zoeken wij:

Een enthousiaste (ervaren) klantenservice medewerker die samen met de andere collega’s op de afdeling er voor zorgt dat dagelijks alle vragen van onze klanten op een snelle en vriendelijke manier worden beantwoord. Je haalt voldoening uit blije en tevreden klanten! Je bent uiteraard klantvriendelijk, probleemoplossend en meedenkend. Je houdt van aanpakken en en raakt niet in paniek als het druk is. Je schakelt makkelijk en snel tussen systemen en computerprogramma’s. Jouw interne en externe klanten een ‘warm welkom’ gevoel geven en zorgen dat je hen helpt met een vraag of probleem; daar doe je het voor bij onze webshops. Je zet net even dat stapje extra en maakt verschil. Is het jouw passie om problemen op te lossen en krijg jij er een kick van om samen met een team te werken aan een optimale klantbeleving? Dan zit deze baan jou als gegoten!

Functie-eisen:

• Je hebt een MBO opleiding
• Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
• Je werkt graag met computers en gaat graag met mensen om
• Klantenservice ervaring is een pré
• Je bent oplossingsgericht, collegiaal en flexibel

Wat bieden wij?:

Leuke dynamische baan (20-40 uur) bij een organisatie van 2 landelijke webshops met vestiging in Soest. Werken in een middelgroot bedrijf (45 werknemers) met veel onderling contact tussen de collega’s en onderdeel uitmaken van het klantenservice team. Passend salaris op basis van je ervaring en opleiding.
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Dit beloven we je:

• Een marktconform salaris
• Reiskostenvergoeding
• Een goede pensioenregeling
• 8% vakantiegeld
• Personeelskorting op simply colors en Bulbby producten
• Prettige werkomgeving met fijne collega

Solliciteren?

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie en je denkt dat jouw kennis en ervaring aansluiten, verzoeken we je jouw motivatie en cv per mail te sturen naar info@bulbby.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Medewerker klantenservice (32-40 uur)

Thuispeller

Functie
Als thuispeller voer jij de volgende taken uit:
– Het bijzoeken van de orders;
– Pellen van de naamlogo’s.

Wie ben jij?
Je bent niet op zoek naar een kantoorfunctie, want je houdt ervan om met je handen bezig te zijn. Je werkt graag thuis en je beschikt over eigen vervoer om de logo’s op te halen en terug te brengen. Je bent flexibel en zelfstandig. Het liefst ben je ook beschikbaar tijdens schooltijden en vakanties.

De standplaats voor deze functie is Soest. Het betreft een flexibele functie, waarbij je wordt betaald per logo. Tijdens piekperiodes wordt extra inzet van je verwacht.

Stagiaires

We zijn bij Bulbby altijd op zoek naar stagiaires op de volgende gebieden:

    • – Logistiek;
    • – Online marketing;
    • – Secretarieel/Administratie;
    • – Marketing & Communicatie;
    • – Grafisch

Onze stagiaires hebben het hier over het algemeen goed naar hun zin. Lees deze blog eens om een indruk te krijgen van een grafische stage bij Bulbby.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.