bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Dopper bedrukken met naam

Bijna iedereen is wel bekend met de Dopper drinkfles. Je komt hem echt overal tegen. Op het werk, op school of bij jouw sportclub, noem het maar op. Maar wat je vast nog niet zo vaak bent tegengekomen, is een Dopper die gepersonaliseerd is met een leuk logo, inclusief een naam of een tekst naar keuze. Lijkt het jou gaaf om een dopper te bedrukken met een door jou bedachte opdruk? Dan kunnen wij je blij maken want je kunt de Doppers helemaal zelf ontwerpen bij Bulbby!

Dopper met naam

Het ontwerpproces

De dopper wordt bedrukt op het witte gedeelte tussen de fles en de dop (de cup). Hierdoor valt de bedrukking goed op! Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren Doppers. Jouw

lievelingskleur zit er vast tussen. Wanneer je de kleur dopper bepaald hebt, kun je aan de slag gaan met het ontwerp van de perfecte opdruk. Dit kan heel gemakkelijk! De eerste stap is het kiezen van een print. Vind je citroentjes lekker zomers, houd je van een gave tijger of wil je liever alleen een tekst in een mooi lettertype op de Dopper bedrukt hebben? Het is helemaal aan jou! De tweede stap is het bepalen van de opdrukkleur. Vervolgens vul je de tekstvlakken in, natuurlijk met de tekst die jij op de dopper bedrukt wilt hebben. En dan is jouw ontwerp al klaar!

Productinformatie

  • Inhoud: 450 ml
  • De cup bij voorkeur met de hand afwassen of tot maximaal 60 graden in de vaatwasser
  • BPA vrij

Laat jouw persoonlijke Dopper snel door ons bedrukken door hem op onze website te ontwerpen!

 

 

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.