bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Etuis

Wanneer je kind naar school gaat, heeft hij of zij iets nodig om alle pennen en schoolspulletjes in op te bergen. Etuis zijn daarom onmisbaar. Sommige kinderen krijgen een etui van hun school, andere kinderen moeten zelf hun etui regelen. Hoe dan ook; kinderen hebben vaak meerdere etuis. Vooral kinderen die het leuk vinden om te kleuren en te knutselen, vinden het erg leuk om hun eigen pennenzak te hebben. Bij Bulbby kan je etuis met eigen naam en logo ontwerpen. Hoe dat precies werkt, lees je iets verder.

B109

Wat stop je in een etui?

Kinderen bewaren vaak van alles in hun etui. Natuurlijk zijn etuis vooral gevuld met pennen en potloden. Andere dingen die je in een etui kunt stoppen zijn bijvoorbeeld een gum, geodriehoek, markeerstift, rekenmachine… Sommige kinderen willen van alles bewaren; andere kinderen zijn juist heel opgeruimd. Het verschilt daarom per kind wat je precies in je etui stopt.

De etuis van Bulbby

Het leuke van de etuis van Bulbby is dat je ze helemaal kunt personaliseren naar eigen wens, zoals al onze schoolspullen. Zo is het super makkelijk om een etui met naam te ontwerpen. Je kiest de kleur die je het mooiste vindt en vervolgens ga je op zoek naar een leuk naamlogo. Een naamlogo is een door ons ontworpen logo, vaak een combinatie van een plaatje en een tekstveld. Sommige naamlogo’s hebben zelfs meerdere tekstvelden. Zo bepaal je helemaal zelf welke opdruk er op de schooletui wordt bedrukt.

Etuis voor jongens

Voor jongens hebben we hele gave stoere logo’s ontworpen. Zo is ons logo Mister T super leuk voor jongens die van dino’s houden en is het logo superhero perfect voor jongens die gek zijn op superhelden. Hieronder zie je twee afbeeldingen van etuitjes die met een jongenslogo zijn bedrukt.

Etui-Mister-T
Etui-Superhero

Etuis voor meisjes

Ook voor meisjes hebben we veel verschillende etuis. Voor de lieve en schattige meisjes hebben we leuke logo’s, maar ook voor de wat stoerdere meiden. Ons logo all eyes is net nieuw en super leuk voor meisjes die gek zijn op mode. Ons naamlogo scribble heart is een super schattig hartje!

Etui-All-eyes
Etui-Scribble-heart

Mag je de etui meenemen naar school?

Of je een etui mee mag nemen naar school, hangt af van de school waar je naartoe gaat. Bij sommige scholen is het bijvoorbeeld alleen toegestaan om platte schooletuis mee te nemen. De Bulbby schooletuis zijn geen platte pennenzakken. Om te controleren of onze pennenzakken mee mogen naar school, raden we je aan om de website van jouw school te checken. Kan je de website niet vinden? Op deze website vind je een overzicht van alle basisscholen in Nederland.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.