bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
Gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

Geboortesticker voor je raam

Hoera, er is een baby geboren! Het liefst schreeuw je het grote nieuws van de daken. Bulbby helpt je een handje met de geboorte sticker raam. Deze sticker plak je dus op je raam. Zo is de hele buurt meteen op de hoogte van de geboorte van jullie kind. Handig, en nog origineel ook! Want de sticker voor op je raam is weer eens iets anders de gebruikelijke slingers. Heb jij binnenkort ook zo’n geboortesticker voor je raam hangen?

Blauwe geboortesticker op raam geplakt

Maak geboortenieuws bekend met de geboortesticker!

Bij Bulbby is jouw persoonlijke sticker voor je raam zo gemaakt. Kies een mooi logo voor de sticker en bepaal ook welke kleur je graag wilt. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en drukken de sticker. Wie weet hangt bij jou binnenkort ook zo’n leuke sticker voor je raam. Geen nieuwsgierige blikken meer, want iedereen is meteen op de hoogte van de naam van je kindje! Succes gegarandeerd met de geboortesticker voor je raam.

Levering

Bij Bulbby verzenden we de orders de derde werkdag na ontvangst van betaling. Wil jij de sticker pas bestellen als het kindje is geboren? Geen probleem! Bestel dan met spoed. Wanneer je op werkdagen voor 14:00 hebt besteld, dan verzenden we je order diezelfde dag nog. De dag erna kun je je sticker dus verwachten. Super snel en heel handig bij de geboorte van je kindje!

Bekijk hier de geboortestickers

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.