bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Gepersonaliseerde kinderrugzak

Gepersonaliseerde kinderrugzak

Kinderen kunnen een sterke en eerlijke mening hebben, ook wat kleding en accessoires betreft. Heeft jouw kindje onlangs aangegeven dat hij of zij een speciale rugzak wil voor school. Eentje die anders is dan haar vriendjes of vriendinnetjes? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Bulbby! Bij Bulbby kun je namelijk een gepersonaliseerde kinderrugzak kopen. De rugzak is gepersonaliseerd doordat je er een eigen tekst, slogan, initialen of naam op kunt laten bedrukken!

Veel keuze in opdrukken en rugzakjes

Houdt jouw zoontje van auto’s of monstertjes? Of houdt jouw dochtertje van prinsessen en bloemetjes? Laat dat dan op het rugzakje bedrukken! Plaats er een naam bij en misschien wel een geboortedatum en je hebt een super leuk en uniek rugzakje. Daar gaat je kleine zeker weten heel blij mee zijn.

Voor de kleine kindjes heeft Bulbby onder andere het rugzakje 0-6 jaar en de rugtas classic in het assortiment. Voor de wat grotere kindjes heeft Bulbby de junior rugzak in twee formaten in het assortiment, ook de classic rugtas is beschikbaar in een grotere variant. Verder heeft Bulbby nog een Adidas rugzak in het assortiment die ook gepersonaliseerd kan worden, super gaaf natuurlijk! Bekijk ook eens de urban rugzak, er past veel in en ziet er super stoer uit!

Ga snel naar onze webshop, ontwerp jouw perfecte rugzak en plaats een bestelling. Na ontvangst van de betaling, wordt de rugzak binnen drie werkdagen verzonden!

rugtas classic
junior rugzak
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.