bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Gymtas kind met naam bestellen

Ben je op zoek naar een gymtas kind met naam? Bij Bulbby hebben we een groot assortiment kindertassen, waaronder hele leuke gymtasjes voor kinderen. Het leuke van onze producten is, dat je ze helemaal zelf kunt ontwerpen. Jij kiest de kleur van de tas, welke opdruk erop komt met welke naam én in welke kleur we die opdruk plaatsen. Vooral kinderen vinden het vaak super leuk om zelf hun eigen tas te kunnen ontwerpen! Want, iets wat je zelf hebt gemaakt, daar ben je trots op, toch?

B53
3-gymtas-product

Ik wil een gymtas kind met naam

Wat leuk dat je een gymtas bij ons wilt bestellen! Klik hier voor de tool waarin je een gymtasje zelf kunt ontwerpen. Het ontwerpen gaat super eenvoudig. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice per e-mail, telefoon of via de chat. Als je meer dan 5 gymtasjes wilt bestellen, kan je een staffelkorting bij ons krijgen. Neem ook hierover contact op met onze Klantenservice.

€ 12.99
Gymtas

Deze super handige gymtas is gemaakt van waterafstotend nylon en is makkelijk schoon te houden. Wij bedrukken de gymtas met naam en een leuke print. De gymtassen hebben een rijgkoord in dezelfde kleur als de tas. Ook ideaal om te gebruiken als zwemtas met naam!

GYMTAS BEDRUKKEN 

Kinderen vinden het ook heel leuk om een gymtas met naam zelf te ontwerpen! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en door ons ontworpen naamlogo's. Vul de naam van het kind in en je ziet direct hoe de gymtas eruit komt te zien. Gaaf toch? Ga snel aan de slag met het ontwerpen van jouw favoriete gymtas.

GYMTAS OF ZWEMTAS KIND

Deze gymtas met naam, of zwemtas met naam, is een superleuk verjaardagscadeautje voor kinderen. Ook heel leuk om cadeau te geven als je kind voor het eerst naar school gaat. Ook na de zomervakantie, in de back to school periode, is het leuk om je kind weer enthousiast te maken voor school met een gepersonaliseerde gymtas kind met naam. 

GYMTAS MET NAAM KOPEN?

Tip: Wil je gymtasjes of zwemtasjes kopen en bestellen met een eigen logo voor bijvoorbeeld een schoolreisje? Ook dat kan bij Bulbby. Stuur het gewenste logo door naar info@bulbby.com en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. 


In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.