bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Informatie over Bulbby

Bulbby logo

Leuk dat je op zoek bent naar meer informatie over Bulbby. Op deze pagina geven we antwoord op een aantal veel gestelde vragen. Bijvoorbeeld wie we zijn, hoe lang we bestaan en wat we precies doen. Heb je nog meer vragen? Mail dan onze Klantenservice.

Wie zijn we?

Bulbby is een webshop, opgericht in 2004. Er waren twee moeders die zich afvroegen waarom er zo weinig gepersonaliseerde spullen voor kinderen konden worden besteld. Zij zijn Bulbby gestart en inmiddels is Bulbby een grote webshop geworden. Niet alleen kinderen vinden hier leuke spulletjes die ze kunnen laten bedrukken, maar ook voor volwassenen is er een groot assortiment.

Omdat Bulbby de afgelopen jaren flink is gegroeid, zijn er ook steeds meer mensen bij Bulbby komen werken. Op de foto hieronder zie je een gedeelte van ons team! Lijkt het je nou ook leuk om bij Bulbby te komen werken? Je mag altijd je CV naar ons toesturen. We zijn vaak op zoek naar mensen die het leuk vinden om productiewerk bij ons te komen doen.

9dd9b944-2b83-4f11-8ed7-a0c5ab49c246

Wat doen we?

Via onze webshop verkopen wij gepersonaliseerde artikelen. Dit kunnen rugtasjes met naam zijn, maar ook woonaccessoires met een leuke tekst bedrukt. Al onze producten en naamlogo’s worden door onze eigen designers ontworpen. Het product dat je bij ons bestelt wordt vervolgens met de hand gemaakt. Alles wat je bij ons bestelt is dus uniek!

Daarnaast regelen we ook veel cadeautjes voor bedrijven en sportteams. Het is bij ons namelijk ook mogelijk om een eigen logo te laten bedrukken.

Wat vinden we belangrijk?

Bij Bulbby vinden we originaliteit en kwaliteit heel erg belangrijk. Dit zie je dan ook terug in de producten die wij aanbieden. We willen anders zijn dan andere webshops die gepersonaliseerde items aanbieden. Voordat we onze producten verzenden, checken we ieder product goed op de kwaliteit van het product zelf en de opdruk ervan. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat wij een sympathiek bedrijf zijn. Onze Klantenservice denkt heel graag met je mee.

Wil je nog meer informatie over Bulbby? Bekijk dan de pagina: ‘Wie zijn wij?

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.