bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Kerstpakketten met bedrijfslogo

Maak de kerstdagen nog specialer en leuker met een gepersonaliseerd kerstgeschenk of kerstpakket. Als je wat extra moeite wilt doen of aandacht wilt steken in een kerstgeschenk voor zakenrelaties en/of personeel dan is een cadeau met bedrijfslogo en naam super leuk. In de afbeelding hieronder inspireren we je graag met een aantal voorbeelden. Natuurlijk kan je de andere producten uit ons assortiment ook cadeau geven.

Het is bij Bulbby ook mogelijk om in kleine en in grote aantallen een persoonlijk kerstpakket te bestellen. Bovendien is het op bijna alle producten mogelijk om een eigen bedrijfslogo of eigen tekst toe te voegen. Wij nemen het gehele proces voor je uit handen!

Vind hier een stappenplan met instructies om een eigen logo te laten bedrukken.

Kerstpakket voor bedrijven

Heb je specifieke wensen? We denken graag met je mee! Zo kost het ons geen extra moeite om naast het eigen bedrijfslogo ook een persoonlijke naam, van bijvoorbeeld een werknemer, op het product te bedrukken. Ook kunnen we de kerstpakketten of losse geschenken mooi inpakken in één van onze kerst cadeaudozen (tegen een meerprijs van €2,99 excl. BTW) en worden ze voorzien van een persoonlijke wenskaart. Niet alle pakketten passen in een cadeaudoos omdat sommige producten te groot zijn. De mogelijkheden stemmen wij van tevoren uiteraard samen af.

Omdat veel werknemers en zakenrelaties dit jaar nog thuis aan het werk zijn, snappen wij dat het makkelijker kan zijn om alle pakketten individueel thuis te laten bezorgen. Dat is voor ons geen probleem en zo kan je iedereen alsnog verrassen.

b2b-kerst-geschenken
wit

Waarom een kerstgeschenk en of kerstpakket bestellen bij Bulbby? We sommen het hier voor je op.

– Voor iedere doelgroep hebben wij leuke cadeaus, van 0 tot 100 jaar!
– Naast het plaatsen van een bedrijfslogo (op geselecteerde producten) kunnen wij ieder product personaliseren met naam voor een nog mooier cadeau.
– Je kan kiezen uit een ruim aanbod met verschillende maten, productkleuren en opdrukkleuren.
– De producten zijn van hoge kwaliteit.
– Bulbby is in Nederland begonnen met het personaliseren van cadeaus: we hebben al meer dan 16 jaar ervaring.
– Snelle levertijd: we passen ons aan op jouw wensen. Het is zelfs mogelijk om de volgende dag te leveren!
– Wij kunnen rechtstreeks naar de ontvanger van het geschenk verzenden.
– Onze cadeaus zijn altijd origineel én uniek.

Onze kerstgeschenken zijn altijd van uitstekende kwaliteit en uit ervaring weten wij dat onze persoonlijke cadeaus heel erg worden gewaardeerd. Aarzel daarom niet om zelf een persoonlijk kerstgeschenk te bestellen! De getoonde prijzen zijn inclusief opdruk en exclusief btw en verzendkosten.

Wij helpen je graag met een passend voorstel voor jouw kerstpakket. Mail of bel hiervoor naar: zakelijk@bulbby.com of 034 – 6211723.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.