bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Luiertas bedrukken met naam

Het is onmisbaar wanneer je met je kleintje op pad gaat; een luiertas of verzorgingstas. Want je moet ontzettend veel spulletjes direct bij de hand kunnen hebben. Maar je wilt niet zomaar een luiertas, er zitten wel een aantal eisen aan vast. Je wilt vast een luiertas die je comfortabel kunt dragen, die er leuk uit ziet en die ruim is. Dan zit je bij Bulbby goed. Bij ons kun je de luiertas bedrukken met een eigen bedachte tekst! Je kunt er bijvoorbeeld de naam van je kleine met het geboortejaar of volledige geboortedatum op laten bedrukken. Eigenlijk is alles mogelijk! Natuurlijk kun je naast de tekst ook nog een leuke opdruk kiezen zoals een hartje, een kroontje, een vogel, olifantjes et cetera.

luiertas-met-eigen-tekst-en-naam
3-luiertas-sfeer

Eigenschappen luiertas

De luiertas van Bulbby is de perfecte luiertas. Je kunt er, zoals we hierboven zeiden, een eigen tekst en print op laten bedrukken, daarbij is hij beschikbaar in twee mooie kleuren, namelijk: mint en zwart. Verder heeft de tas drukknopen voor bevestiging aan kinderwagen, handige binnenvakken, een buitenvak met rits en wordt hij geleverd met een handig verschoningsmatje. De afmetingen zijn 45 x 30 x 15 cm. Groot genoeg dus om er lekker veel in kwijt te kunnen.

Checklist luiertas

Weet je nou echt niet wat je allemaal mee moet nemen in de luiertas? Lees dan eens de luiertas checklist van Mini Me. Met al deze spullen ga je zeker volledig voorbereid de deur uit.

Luiertas kopen

Ben je enthousiast geworden en wil je nu ook graag een luiertas bedrukken met een leuke tekst? Bekijk dan snel alle opdrukmogelijkheden in onze webshop en bepaal welke jouw favoriet is. Bedenk daarbij een leuke tekst, kies de opdrukkleuren en je bent klaar met het ontwerp! We verzenden je bestelling uiterlijk drie werkdagen na het ontvangst van de betaling.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.