bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

LUIERTAS MET NAAM NAAR KEUZE

LUIERTAS

Niets is zo leuk om een luiertas of verzorgingstas te hebben met de naam van je baby. Leuk om voor jezelf aan te schaffen, maar ook leuk als cadeau. Zo’n luiertas moet natuurlijk wel van een goede kwaliteit zijn. Wij hebben daarom luiertassen met naam laten ontwikkelen onder ons eigen label. Deze tassen zijn gemaakt van een stevig materiaal dat je goed schoon kunt maken. Ook hebben de luiertassen veel draagcomfort.

Luiertas20
Luiertas02

Praktische luiertas

Ook hebben we bij onze luiertassen goed gekeken naar het aantal vakjes, de afsluiting, het verschoningsmatje en de draagband. En vanzelfsprekend moet het ook een mooie tas zijn. Natuurlijk kun je, net zoals bij onze andere producten een leuk logo kiezen en er een tekst naar keuze op laten drukken (zoals de naam van het kindje). Onze luiertassen zijn ook te gebruiken als laptoptas of logeertas. De tassen zijn verkrijgbaar in twee mooie kleuren: zwart en mint. Op deze kleuren kunnen vele kleurmogelijkheden aan tekst en logo’s worden geprint.

 

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.