bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Schooltassen bedrukken

Op zoek naar een unieke schooltas die helemaal past bij jouw stijl? Ontwerp dan zelf je eigen schooltas met naam. Schooltassen bedrukken kan je snel en mooi laten verzorgen door Bulbby.  Bedrukken van schooltassen is perfect want deze tassen raak je door het personaliseren minder snel kwijt. Je naam erop, initialen of een persoonlijke tekst: alles is mogelijk.  En deze schooltassen zijn niet alleen maar praktisch, ze zien er ook nog eens heel gaaf uit. Met deze schooltas kom jij goed voor de dag op school.

B285_bewerkt_2
urbanbag roze
Rugtas-classic-klein-met-naam

Schooltas met naam

Bulbby heeft vele verschillende soorten en kleuren schooltassen, die je stuk voor stuk persoonlijk kunt maken met je eigen ontwerp. Behalve als bedrukte schooltas, kan je deze tas natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. Er is ruim keus in verschillende modellen, maten en kleuren tassen. Voor zowel de kleintjes als voor de allergrootste kinderen hebben we een geschikte schooltas. Bulbby werkt met de beste druktechnieken en de prints en namen worden bedrukte met hoge kwaliteit. Mocht je schooltas vies worden dan is deze vrij eenvoudig schoon te maken met water en een borsteltje.

Nu schooltassen bedrukken en kopen!

Overtuigd van de voordelen van schooltassen bedrukken? Ga dan snel aan de slag en ontwerp een bijzondere eigen tas waarmee jij zeker de show zal stelen.  Dankzij de handige opmaaktool kan je alle kleurencombinaties eerst uitproberen en zie je precies hoe het er met jouw naam uit komt te zien. Kies een tas, een kleur, voer je naam en/of eigen tekst in, kies een printje en je tas is al bijna klaar! Kijk ook nog even naar de bijpassende producten zoals een gymtasje, een portemonnee met naam of een etui. Ook al deze schoolproducten kunnen je voorzien van naam en/of een persoonlijk tekst. En ze matchen ook nog eens precies met je bedrukte schooltas! Veel plezier met je schooltas bedrukken en kopen. TIP: Nog op zoek naar het allerleukste back to school cadeautje? Dan is deze schooltas met naam het leukste cadeau om te kopen en te geven!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.