bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Schooltassen voor meisjes

Binnenkort weer naar school? Dan is het hoog tijd voor een nieuwe schooltas! Bekijk ook eens het assortiment met speciale meisjestassen van Bulbby.  Ieder meisje is verschillend. De één is een echt ‘meisje meisje’ met een liefde voor roze, prinsesjes, bloemetjes, vlindertjes en andere lieve printjes. De ander is een stoere meid die liever gaat voor sport of kiest voor een meisjestas met leuke dieren prints. Dan heb je natuurlijk ook nog schooltassen voor meisjes die modieus en hip willen zijn. Zij willen een schooltas met een botanische print, een bohemian stijl of een andere hippe uitvoering.

schooltassen voor meisjesRugtasje met zomer logo schooltassen voor meisjes

Hippe en stoere schooltassen voor meisjes

Bulbby speelt hierop in en heeft daarom een uiteenlopende collectie schooltassen voor meisjes.  Zo kan ieder meisje slagen voor haar ideale schooltas. Stoer, lief, klassiek of hip! We hebben tassen voor de kleinste meisjes en tassen voor de al wat grotere meiden. We hebben schooltassen voor meisjes in verschillende modellen, kleuren en printjes. Van de peuterrugzakjes tot aan de hippe rugzakken voor meisjes zoals de classic rugzak. Liever geen rugzak? Kies dan bijvoorbeeld een reporterbag, die je over schouder kan dragen als schoudertas.

reporterbag
B211
B175-bewerkt-

Schooltassen voor meisjes kopen?

Voordat je een nieuwe schooltas aanschaft is het handig om op een rijtje te hebben waar de tas aan moet voldoen. Dat maakt het kiezen makkelijker en zo vergroot je de kans dat je 100% tevreden bent over de tas die je aanschaft. Enkele handige punten om bij je keuze op te letten zijn:

– Waarvoor wordt de tas gebruikt?
– Hoe groot moet de tas zijn?
– Wil je een rugzak of liever een schoudertas?
– Welke kleur of print moet de tas hebben?
– Hoeveel wil je besteden?

Bij alle schooltassen voor meisjes van Bulbby staat per tas omschreven hoe groot de tas is, welke kleuren er zijn en is er een uitgebreide productbeschrijving. Door de handige foto’s kan je precies zien hoe de tas bij een kind staat. En extra leuk is dat elke tas helemaal te ontwerpen is naar eigen stijl en persoonlijk te maken door naam, en/of persoonlijke tekst.

Succes bij de keuze en selectie van jouw nieuwe schooltas!

Junior-Rugzak-met-tekst
urbanbag roze
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.