bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Schort met naam bedrukken

Schort met naam bedrukken

Ben jij een echte ster in de keuken of bak je er niet zo veel van en knoei je veel als je aan het koken bent? Dan heb je zeker weten een kookschort nodig. En natuurlijk geen saai kookschort. Bij Bulbby kan je een schort met naam bedrukken! Super gaaf toch. Je kunt een kookschort helemaal naar eigen wens ontwerpen.

Het ontwerpen

Het ontwerpen van een eigen schort met naam kan heel gemakkelijk. Maak ten eerste een keuze uit de 8 kleuren van het schort die worden aangeboden in het assortiment. Kies vervolgens welke opdruk jij op het schort bedrukt wilt hebben. Je kunt namelijk niet alleen je naam erop laten bedrukken, je kunt er ook een leuke opdruk bij uitzoeken. Nadat je een opdruk hebt gekozen, kun je jouw naam of een andere tekst naar keuze in de tekstvelden invullen.

Leuke opdrukken voor op een schort zijn: ‘Masterchef Lisa’, ‘Topkok Michel’, ‘Liefde gaat door de maag’ ‘Bianca, famous for her pancakes’. Je kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk.

Kookschort met naam laten bedrukken
KINDERSCHÜRZE (5-12 JAHRE)

Verjaardagscadeau

Heb je een goede vriendin die heel erg van bakken houdt, staat je moeder vaak uren in de keuken of is je opa een echte barbecue chef? Geef dan eens een origineel kookschort cadeau. Dat wordt geheid een geslaagd cadeau. We hebben veel verschillende opdrukken, ook met taarten en barbecue tools. Voor iedereen zit er wel wat bij.

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp snel een schort met naam. Bulbby heeft niet alleen schorten voor volwassenen, maar ook voor de hulpchefs heeft Bulbby kinderschorten in het assortiment.

Ontwerp snel een kookschort met naam
€ 20.99
Kookschort (volwassenen)

Een super leuk kookschort met naam voor de hele familie! Dit kookschort is origineel te bedrukken met een eigen naam of tekst naar keus. Ook te bestellen voor kookworkshops of voor een kookclub met eigen logo. 

Bekijk hier de kookschorten voor kinderen en ons denim kookschort.

Keukenschort kopen

De Bulbby kookschorten zijn inmiddels al heel bekend en worden vaak gegeven als verjaardagscadeau voor vaders, moeders, opa's, oma's, vrienden en vriendinnen. De schorten zijn van zeer hoge kwaliteit en daarom worden ze ook vaak gebruikt door kookstudio's en andere horeca gelegenheden. De kookschorten kunnen gewassen worden op 40 graden. Zo blijven ze altijd lekker schoon!

Kookschort bedrukken

Ga in onze ontwerptool aan de slag en kies je favoriete kleur keukenschort, je favoriete naamlogo en de opdruk kleur die je zou willen! Bestellen van een kookschort met naam gaat eenvoudig en veilig online. Tip! Ook leuk om een kookschort cadeau te geven met Sinterklaas of kerst. 

Kookschort bedrijven

Ben jij als bedrijf op zoek naar kookschorten met eigen logo? Wij kunnen ook bedrijfslogo's bedrukken. Stuur een e-mail met daarbij het bedrijfslogo naar zakelijk@bulbby.com. We maken dan een vrijblijvende offerte op maat. We kunnen dit al voor je doen vanaf 1 kookschort. 


€ 18.99
Kookschort (kinderen)

Is jouw kind, kleinkind, neefje, nichtje of haar vriendje of vriendinnetje gek op koken en bakken? Dan is een kinderschort met naam het leukste cadeau wat je kunt geven. Beschikbaar in twee maten. Voor de leeftijdsklasse 4-6 jaar en 6-12 jaar.

Keukenschort kind

Handig en leuk om koekjes in te bakken of om papa en mama te helpen tijdens het koken. En ideaal, want je mooie kleren worden niet vies tijdens het koken en bakken dankzij dit leuke kinderschortje. Vies geworden? Geen zorgen, dit schort kan gewoon gewassen worden in de wasmachine en de bedrukking blijft ook na het wassen met 40 graden mooi zitten.

Kookschort kind bedrukken

Dit kinderschort met naam of andere tekst bedrukt is ook leuk als verjaardagscadeautje voor een kind. En heb je een echte superkok in huis? Bestel er dan zo'n leuke bijpassende kinderkoksmuts bij. Samen met papa en mama koken? Deze kinderschorten zijn leuk te combineren met het kookschort voor volwassenen!

Kookfeestje organiseren kind? 

Tip! Wil jij een origineel feestje organiseren voor je kind? Denk dan eens aan een kookfeestje! Neem dan contact op voor een staffelkorting voor een kinderkookschort voor alle genodigden voor het kinderfeestje. Leuk en meteen een leuke herinnering aan de verjaardag als ze dit kookschortje mee naar huis mogen nemen. 


€ 24.99
Denim kookschort

Een super mooi denim kookschort met naam voor de hele familie! Dit denim schort is origineel te bedrukken met een eigen naam of tekst naar keuze. Ook te bestellen voor kookworkshops of voor een kookclub met eigen logo. Let op: deze schorten zijn van premium quality! 

Kookschort voor kookstudio en kookclubs

De Bulbby kookschorten zijn inmiddels al heel bekend en worden vaak gegeven als verjaardagscadeau voor vaders, moeders, opa's, oma's, vrienden en vriendinnen. De schorten zijn van zeer hoge kwaliteit en daarom worden ze ook vaak gebruikt door kookstudio's en andere horeca gelegenheden. De kookschorten kunnen gewassen worden op 60 graden. Zo blijven ze altijd lekker schoon!

Denim kookschort bedrukken

Ontwerp nu je eigen denim kookschort met naam. Kies je favoriete naamlogo, vul je eigen tekst of naam in en bepaal de opdruk kleur die je zou willen! Bestellen van een denim keukenschort gaat eenvoudig en veilig online.

Ben jij als bedrijf op zoek naar kookschorten met eigen logo? Wij kunnen ook bedrijfslogo's bedrukken. Stuur een e-mail met daarbij het bedrijfslogo naar info@bulbby.com. We maken dan een vrijblijvende offerte op maat. We kunnen dit al voor je doen vanaf 1 kookschort. 


In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.