bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

Servetten bedrukken kan bij Bulbby

Servetten bedrukken kan bij Bulbby! Als je een etentje geeft, dek je de tafel natuurlijk zo mooi mogelijk. Een mooi servies en dito bestek, mooi tafellinnen… Een mooi servet maakt de aankleding dan helemaal af. Heb je al eens aan een bedrukte servet gedacht? Je gasten zullen verrast zijn! Of geef ze cadeau aan familie of vrienden. Een bedrukte servet doet het bijvoorbeeld goed als huwelijkscadeau! Succes gegarandeerd. Mooi bedrukte servetten zorgen voor de finishing touch van een gedekte tafel.

servet

Een verrassend effect met bedrukte servetten!

In slechts een paar stappen maak je zelf je bedrukte servetten. De afmetingen zijn 50 x 50 centimeter, en ze zijn wit. De keus aan naamlogo’s waarmee we ze bedrukken is groot. Op de site staat een ontwerptool waar je meteen een voorbeeld van de ontworpen servet ziet. Er zit vast wel iets voor je tussen. En, als je toch bezig bent: bestel dan ook meteen een mooi, bijpassend tafellaken.

Bekijk hier ons assortiment 

servet tafellaken
servet tafellaken
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.