bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

De verzendkosten van onze producten

De hoogte van de verzendkosten hangt af van de grootte van je product. De verzendkosten van de meeste producten zijn €3.95. Als het product echt heel klein is dan zijn de verzendkosten lager, bijvoorbeeld €3.50 of €2.95. Bestel je boven de €60,-? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen! We verzenden je bestelling dan gratis naar het door jou opgegeven adres.

Verzending van cadeaus met naam naar België

Voor België gelden dezelfde prijzen als voor verzending in Nederland. In België leveren wij met DPD.

Verzending van cadeaus met naam in Europa

Voor de kraamcadeautjes met naam naar een bestemming in Europa is het maximum €15.00. De verzendkosten worden automatisch berekend bij het plaatsen van de bestelling.

Verzending van kraamcadeautjes met naam buiten Europa

Voor de kraamcadeautjes met naam naar een bestemming buiten Europa is het maximum €18.50. De verzendkosten worden automatisch berekend bij het plaatsen van de bestelling.

Hoe werkt het verzenden bij Bulbby?

Op onze website kun je ervoor kiezen om je product te laten verzenden. Dit kan naar je eigen adres, maar ook naar iemand anders. Woon je of kom je weleens in de buurt van Amersfoort? Dan kun je er ook voor kiezen om het product zelf op te halen. Zo heb je helemaal geen kosten voor verzending.

Kies je er wel voor om je product te verzenden, dan krijg je van ons een Track&Trace code waarmee je je pakketje kunt volgen. In Nederland verzenden wij met DHL.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.