bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Vesten bedrukken

Ben jij een echte koukleum? Ben jij op zoek naar een kledingstuk dat overal bij past? Of houd jij gewoon van comfort? Een vest is altijd de oplossing! Een vest is hip, zit fijn, heerlijk warm, praktisch en tijdloos. Een vest is eigenlijk gewoon onmisbaar in je garderobe. Je hebt er vast al wel een aantal hangen in je kledingkast, maar waarschijnlijk heb je nog geen uniek vest van Bulbby. Bij Bulbby kun je namelijk vesten bedrukken met een naam, rugnummer, logo, quote of noem maar op.

Keuze aan vesten

Bij Bulbby kan je dus vesten laten bedrukken met een opdruk naar jouw keuze. We hebben standaard capuchon vesten in ons assortiment maar neem vooral ook eens een kijkje naar onze baseball vesten, want deze zijn echt heel gaaf. Allebei de vesten zijn te bestellen voor volwassenen en kinderen. Wellicht kun je samen met je kindje gaan matchen als je voor jullie beide hetzelfde vest ontwerpt. Leuk toch!

B22_bewerkt
B225
B106-bewerkt

Het ontwerpen van de vesten is super easy. Een kind kan de was doen. Kies het vest dat jij er gaaf uit vindt zien, bepaal vervolgens de kleur van het vest en de opdruk die je erop bedrukt wilt hebben. We hebben een ruime keuze aan opdrukmogelijkheden dus je vindt vast een opdruk die precies bij jouw smaak past. Bepaal daarna de kleur of kleurencombinatie van je gekozen opdruk en vul de tekstvelden in om de gewenste tekst op het vest bedrukt te krijgen.

De baseball vesten zijn perfect voor buiten om je lekker warm te houden. Ideaal voor als het net te warm is voor een jas. Ook staat dit vest super gaaf over je sportkleding heen. Tip: je kunt de vesten ook laten bedrukken met een eigen logo. Als je voor je hele team een vest met de naam van jullie team of het logo van de club wilt dragen, is dat dus mogelijk!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.