bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN LOGO

Een vriendenboekje is leuk voor later!

Heb jij al een eigen vriendenboekje? Een vriendenboekje is nog altijd geliefd bij kinderen. In jouw eigen boekje met naam kunnen je vriendjes en vriendinnetjes allerlei dingen invullen en schrijven. Van hun favoriete tv-programma tot en met wat ze later willen worden. Dat maakt het boekje een leuke herinnering voor later! Het is ook leuk om cadeau te geven. Heb jij al zo’n gaaf boekje?

vriendenboekje_productfoto

Cadeautip: een vriendenboekje van Bulbby!

Bij Bulbby kun je een boekje bestellen, met je eigen naam er op bedrukt. Handig, want zo weet iedereen meteen dat het boekje van jou is. En trouwens, onze boekjes zijn gemaakt van stevig materiaal. Ook niet onbelangrijk! We hebben verschillende kleuren, en de nieuwste kleur is denim. De afmetingen zijn 18 x 18 centimeter. Ook hebben we verschillende naamlogo’s voor het boekje. Kies een naamlogo uit dat je mooi vindt en wij gaan voor je aan de slag. Het resultaat? Een mooi, persoonlijk vriendenboekje.

Bekijk hier welk boekje je mooi vindt!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.