bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

BABY PRODUCTEN MET NAAM BEDRUKKEN

babymutsje
ledikantlaken
rompertje met naam
slabbetje

Babyspullen kopen

Leuke babyspullen met naam om cadeau te geven of voor je eigen kleine te kopen. Denk aan een babymutsje met naam,  een schattig babypakje of rompertje met naam of bijvoorbeeld een hip logeerkoffertje met een leuke print en naam van de baby. Bij Bulbby kan het allemaal. Deze babyspullen zijn natuurlijk erg origineel omdat er een eigen tekst op staat, maar ze zijn ook nog eens van een goede kwaliteit!

Kraamcadeau versturen

Geen tijd om op bezoek te gaan? Dan wil je natuurlijk een kraamcadeau versturen. Bij elke bestelling kan je een cadeaukaart en/of cadeauverpakking toevoegen met een persoonlijke boodschap. Deze Bulbby babyspullen zijn altijd een groot succes als kraamcadeau. Ook kan je dit kraamcadeautje naar een ander adres sturen. Prijzen voor een kraamcadeau lopen uiteen van 10,- euro tot aan 75,- euro. Dus je kan het zo gek maken zoals jij het wilt. Natuurlijk is het ook leuk om verschillende producten te combineren en hiermee zelf een leuk kraampakket samen te stellen. Veel van onze logo’s zijn op meerdere producten te bestellen.

Kraammand

Leuke tip en groot succes is onze kraammand gevuld met babycadeautjes.  Vul de kraammand met een aantal babycadeautjes of cadeautjes voor de moeder. Laat de moeder elke dag een cadeautje openen zodat de hele kraamperiode een feestje blijft. Natuurlijk is het mogelijk om de naam van het pasgeboren kindje te laten bedrukken op de kraammand!

Kraamcadeau bedrijven

De handige cadeauservice voor bedrijven is ideaal voor relatiegeschenken maar ook voor kraamcadeaus.  Een zakelijke relatie of een medewerker die een baby heeft gekregen en je gaat op zoek naar babyspullen. Neem dan contact op met onze zakelijke afdeling. Mail naar zakelijk@bulbby.com voor een offerte op maat. Wij kunnen het kraamcadeau bedrukken met een eigen logo en eventueel direct versturen naar het pasgeboren kindje. Een origineel cadeau, zonder dat je er ook maar enig omkijken naar hebt. Ideaal, toch?

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.