bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Schoolagenda's voor jongens

Elk jaar moet je weer op zoek naar een nieuwe schoolagenda. Dat is een lastige taak want er zijn er nogal wat te koop in de winkels en online. Ook het vinden van leuke schoolagenda’s voor jongens is lastig, want je moet er toch het hele jaar blij mee zijn. Maar heb je ooit jouw eigen schoolagenda zelf ontworpen? Niet? Dan word je nu zo enthousiast dat je gelijk aan de slag wilt gaan met het ontwerp. En heb je wel al eens een schoolagenda ontworpen? Dan weet je al hoe leuk het is en wil je vast een nieuwe bestellen voor het aankomende schooljaar!

Agenda-2018-2019-met-naam
Agenda-bedrukken

Schoolagenda's voor jongens kopen

De schoolagenda’s voor jongens zijn te bestellen in twee gave kleuren. Namelijk blauw en oranje. Je kunt ervoor kiezen om je naam op de agenda te laten bedrukken, maar alleen een initiaal staat ook gaaf. We hebben veel leuke opdrukken voor jongens, dus de keuze is reuze. Eigenlijk kan je gewoon creatief zijn en ontwerpen wat jij wilt.

De schoolagenda’s van Bulbby zijn van het merk A Journal en zijn echt ontzettend handig. Je kunt de agenda gebruiken vanaf augustus 2018 tot en met september 2019. Een week is verspreid over twee pagina’s. Zo heb je lekker veel schrijfruimte en blijft alles er overzichtelijk uit zien. Onderaan het overzicht van de week staan to do lijstjes en call/e-mail lijstjes. Verder is er ruimte voor notities, super handig natuurlijk! En er is ruimte om je ‘memorable moments’ te noteren.

Schoolagenda’s voor jongens kopen?

Ben jij enthousiast geworden van het idee dat je jouw eigen schoolagenda voor het schooljaar van 2018-2019 zelf kunt ontwerpen? En houd jij van overzicht en een nette agenda waar je veel in kwijt kunt omdat jouw school altijd veel huiswerk opgeeft? Dan is de schoolagenda van Bulbby en A Journal echt perfect voor jou! Ga daarom snel aan de slag met het ontwerp en bestel jouw perfecte agenda voor aankomend schooljaar.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.