bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Schoolagenda's

Op zoek naar schoolagenda’s voor het schooljaar 2018/2019? Dan ben je bij Bulbby aan het juiste adres. We hebben namelijk een héle gave schoolagenda in onze webshop. De agenda is van het merk A Journal en wordt door ons bedrukt met je eigen naam of initialen.

Kenmerken van onze schoolagenda's

Het merk A Journal staat bekend om alle overzichtelijke lijstjes die de agenda’s en andere journals bevatten. Dat is precies zo met onze schoolagenda! De agenda begint in augustus 2018 en loopt door tot september 2019. Daarom kan je de agenda langer dan een jaar intensief gebruiken! Het is een agenda met een weekoverzicht. Bij iedere week is er nog ruimte voor to do lists, call/email lijstjes, kan je notities noteren en is er zelfs nog ruimte om waardevolle herinneringen op te schrijven.

De Bulbby schoolagenda’s zijn dus heel geschikt voor alle control freaks, die de touwtjes zelf in handen willen hebben.

Schoolagenda-naam
Agenda-2018-2019-met-naam

Schoolagenda's in twee kleuren

De A Journal schoolagenda is er in twee kleuren: oranje en blauw. De kleurtjes zijn lekker fel, en daarom leuk voor zowel jongens als meiden. De opdruk kan in heel veel verschillende kleurtjes geplaatst worden. Zelf adviseren we een heel donkere kleur (zoals zwart of donkerblauw) op de oranje agenda en een witte of oranje/rode kleur op de blauwe agenda. Dat matcht lekker goed!

Voordelen van een weekagenda

Schoolagenda’s zijn er in alle soorten en maten. Zo heb je agenda’s met een dag overzicht, maar ook agenda’s met een weekoverzicht. De Bulbby schoolagenda heeft, zoals hierboven al staat, een weekoverzicht. Hieronder vind je enkele voordelen van een weekagenda:

– Een weekagenda zorgt voor een overzicht; op maandag kan je al zien wat je voor vrijdag moet doen;
– Het is duidelijk hoe lang je nog hebt voordat je toetsen beginnen;
– Je hebt ruimte om to do lists voor de hele week te noteren.

Agenda-bedrukken
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.