bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Paasgeschenken met naam

Wie houdt er niet van om cadeautjes te ontvangen? Iedereen wel toch. Pasen staat weer bijna voor de deur en dat is een mooie gelegenheid om de mensen om jou heen te verwennen met de allerleukste paasgeschenken met naam van Bulbby. De paascadeaus van Bulbby zijn uniek en gaan geheid in de smaak vallen omdat je ze persoonlijk kunt maken door er een naam of tekst en opdruk naar keuze op kunt laten bedrukken.

Je kunt natuurlijk ook een spelletje maken van het geven van de cadeaus. Verstop ze bijvoorbeeld in huis zodat de kleintjes ernaar kunnen zoeken of verstop een aantal paaseieren in de tuin en wanneer iemand een paasei vindt, mag er een cadeautje uitgepakt worden! Hartstikke gezellig.

We hebben echt ontzettend veel leuke artikelen om cadeau te geven, maar om het jullie iets gemakkelijker te maken, zetten we een paar populaire artikelen op een rijtje.

Cadeaus voor de kids

Geef de kleintjes hun eigen servies setje met bestek waarvan ze zelf hun eitjes kunnen eten. We hebben al vaak te horen gekregen dat de kids het super leuk vinden om zelf te leren eten vanaf een bordje waar hun eigen naam op staat! Echt een geslaagd cadeautje.

Wat ook altijd goed in de smaak valt, zijn onze rugzakjes en koffertjes met naam. Hier kunnen de kids tijdens Pasen alle paaseitjes in bewaren die ze hebben gevonden, maar vooral na Pasen zijn deze cadeautjes super handig voor school of wanneer er een logeerpartijtje op de planning staat.

We hebben ook een super lief en zacht konijnen knuffeltje waarvan je het t-shirtje die hij draagt, kunt personaliseren. Zo wordt het knuffelkonijntje een nog persoonlijker cadeautje.

utje.

knuffel_met_shirt_productfoto
rugtas classic klein

Cadeaus voor volwassenen

Voor volwassenen hebben we ook ontzettend veel leuks! Ga je bij familie of vrienden op visite die het paasontbijt of de brunch verzorgen? Neem dan een cadeau mee die als echte eyecatcher kan dienen op de paastafel. Denk een een waterfles met tekst naar keuze, een set servetten of mooie mokken?

Blijf je lekker thuis en wil je wel jouw geliefde verrassen met een ontbijtje op bed? Maak het dan extra speciaal door het ontbijtje te serveren op een bordje met een lieve tekst of de naam van je partner erop bedrukt.

bordje pasen

Genoeg keuze dus!
Neem vooral nog een kijkje in onze webshop om meer inspiratie op te doen voor paasgeschenken met naam.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.