bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Santa Claus is coming to town

Santa Claus is coming to town! En precies daarom ben je vast op zoek naar een origineel kerstcadeau. Voor wie je ook een cadeautje zoekt, origineel moet het altijd zijn. Natuurlijk kan je gaan voor de ‘standaard’ cadeaus, zoals parfums, sokken of iets van iemands verlanglijstje. Maar, hoe leuk is het om een gepersonaliseerd cadeau te geven? Een cadeautje dat je zelf hebt gepersonaliseerd, is natuurlijk helemaal aangepast aan de wensen van de ontvanger. Origineel is het dus sowieso! En, het kan ook hartstikke praktisch zijn. Lees snel verder 🙂

Origineel: een kersttrui

Al een aantal jaar zijn foute kersttruien een grote hit. De echte Christmas lovers kopen ieder jaar een nieuwe trui voor hun eigen collectie. Ze zijn er in alle soorten en maten, met lampjes, met rendieren, met de Kerstman erop. Bedenk het maar! Bij Bulbby kan je je eigen kersttrui ontwerpen. Dat is pas een origineel kerstcadeau! We hebben kersttruien voor volwassenen en kersttruien voor kinderen. Ontwerp ze nu zelf.

Foute kersttrui
Klein blok2

Nog een origineel kerstcadeau: een fout kerstschort!

Kerst is het ultieme moment om samen met je familie te genieten van een gezellig kerstdiner. Natuurlijk moet er dan wel gekookt worden. Dit zou je kunnen doen in een kerstschort van Bulbby. We hebben twee verschillende soorten: een ‘normaal’ kerstschort en een ‘fout’ kerstschort. Op het foute kerstschort kan je in full colour allerlei grappige kerstlogo’s laten bedrukken. Gaaf, hè?

Origineel kerstcadeau bestellen

Natuurlijk hebben we niet alleen maar producten die met Kerst te maken hebben. Ook voor andere gepersonaliseerde cadeaus ben je bij Bulbby op de juiste plek. Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om zelf een origineel kerstcadeau te ontwerpen en bestellen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en ontdek al onze leuke kerstcadeaus. Op onze Instagram pagina delen we ook vaak tips voor originele kerstcadeaus. Volg ons dus zeker!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.