bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN LOGO

Dagboek met naam

Bulbby heeft heel leuke en diverse dagboeken met naam. Net zoals alle Bulbby-producten wordt het boekje bedrukt met een naamlogo dat je zelf kan selecteren in onze ontwerptool. Het dagboek kun je gebruiken om alle gebeurtenissen en mooie momenten in bij te houden. Een bijzondere herinnering voor jezelf of voor je kinderen. Want als je de naam van je kindje op het boekje laat drukken, kan je alle leuke verhalen daarin bijhouden. Een waardevol cadeau voor een bijzonder moment, bijvoorbeeld als je kindje ooit zelf vader of moeder wordt. Het boekje kan natuurlijk ook prima gebruikt worden als vakantiedagboek of als boekje voor een bruiloft, waar iedere gast een persoonlijke boodschap in achter kan laten. Een dagboek met naam is leuk om cadeau te geven en natuurlijk om te krijgen.

Dagboek met naam bestellen

Het dagboek heeft stevige, blanco pagina’s om op te schrijven of te plakken. Het ontwerpen en bestellen gaat eenvoudig. Door op de afbeelding van je keuze te klikken kom je in een menu waar je de kleurcombinatie en de tekst in kan geven. In de preview tool zie je direct het eindresultaat. Ook de bestelprocedure spreekt voor zich en is natuurlijk geheel veilig.

Probeer het zelf eens en maak je eigen dagboek op door op de onderstaande foto te klikken.

schrijfboekje-
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.