• *Gratis verzending v.a. €60,-
  • *Hoge kwaliteit
  • *Spoedbestelling mogelijk
  • *Ontwerp zelf!
Nederlands
+31 (0)34-6211723
Gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

Sinterklaascadeaus

Sinterklaascadeaus met je eigen naam

Nog even en het is zover, het leukste kinderfeest van het jaar: Sinterklaas! Kinderen worden altijd blij van een Sinterklaascadeau waarop hun eigen naam op staat. Om Sinterklaas een handje te helpen hebben wij dan ook een paar leuke Sinterklaas cadeaus geselecteerd:

Sinterklaas surprise: kookschort met naam

Altijd een succes is het kookschort. Zowel voor opa’s en oma’s als voor de papa’s en mama’s zijn er bij Bulbby leuke kookschorten bedrukt met naam en logo. Daarnaast zijn er ook voor de kinderen in 2 maten leuke kinderschorten. Ideaal om te geven als Sinterklaascadeau. Leuke pollepel en gedicht erbij en je hebt een echt origineel Sinterklaascadeau en een originele sinterklaas surprise. Prijzen voor de kookschorten vanaf 12,50 euro.

     

Messengerbag met je naam

Voor de iets grotere jongens en meiden hebben wij stoere messengerbags waar precies een A4 in past. Deze tas wordt vast en zeker een succes op de scholen in Nederland. Super Sinterklaascadeau en eventueel leuk om te vullen met een bijpassende deursticker van Bulbby en/of met een shirt met naam. De messengerbags is vanaf 27,95 euro.

Rugzakjes met bedrukking

Ook leuk zijn onze rugzakjes in verschillende kleurencombinaties. Ideaal voor de crèche, peuterspeelzaal, basisschool of voor op pad naar opa en oma. Super leuk sinterklaascadeau! Prijs vanaf 24,95.

     

Deur en muursticker met tekst

Zowel voor de kleintjes als de grotere kinderen zijn de deur en muurstickers van Bulbby zeker geschikt als Sinterklaas of als kerstcadeau. Er zijn stickers in verschillende formaten, logo’s en hippe kleuren. Vooral de zilveren en gouden deurstickers zijn een succes voor de feestdagen!

     

Klik hier voor het aanbod aan Sinterklaascadeaus

Akkoord

Bulbby gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te browsen of op 'Akkoord' te klikken, geef je aan hiermee akkoord te zijn.